Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 juli 2017

Politie-inzet in Thailand, ja politieagent zo kan het ook!

Hier een video waarin een Thaise politieagent een man met een mes ontwapend, niet met een knuppel, taser, of een vuurwapen, die laatste twee en zeker de laatste manier wil nogal eens verkeerd aflopen voor een met een mes bewapende verdachte....... Zie hier hoe het anders kan:



Deze video is vreemd genoeg verwijderd, terwijl te zien was hoe een agent insprak op een man met een mes en hem wist te overtuigen zich over te geven en het mes af te geven..... (toegevoegd op 7 januari 2020, n.a.v. het doodschieten van een verwarde man door de politie van het Duitse Gelsenkirchen)

Kwam onlangs nog eens een video tegen van Giel Beelen, die zich liet 'taseren', zijn commentaar achteraf bestond eruit, dat hij dit wapen prima geschikt vindt voor politiegebruik. Als deze grofgraaier zich even had verdiept in de zaak, had hij kunnen  weten dat er regelmatig mensen overlijden bij, of kort nadat ze door de politie werden 'getaserd'. Niet voor niets heeft de politie van New York dit wapen in de ban gedaan..........

Zie ook: 'Politie Gelsenkirchen schiet ten onrechte man met mes dood' (en zie de links in dat bericht over doodschieten van mensen door politie, het gebruik van de taser en de moord op Mitch Henriquez)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten