Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 juli 2017

Saoedi-Arabië weert VN, pers en mensenrechtenorganisaties uit Jemen

De volgende cartoon (en retweet komt van Carlos Latuff:)

in Blocked as /US Push Their Own Self-Serving Narrative. Cartoon


Jammer dat Latuff de BBC laat zien als persorgaan dat aandacht zou willen besteden aan de smerige oorlog van S-A tegen Jemen. De BBC is nu juist bij uitstek een mediaorgaan dat het liefs zo min mogelijk kritiek levert op S-A en de VS (dat meewerkt aan de smerige oorlog in Jemen).

Vannacht het bericht op BBC World Service radionieuws van 1.00 u., dat er volgens het Rode Kruis nu 700.000 mensen dreigen om te komen van honger in Jemen...... Een direct gevolg van de blokkades die S-A (op land en zee) en de VS (op zee) hebben opgeworpen, zodat er geen humanitaire hulp* kan worden geboden in Jemen (dat laatste meldde de BBC 'natuurlijk' niet...)..... Daarnaast heeft S-A de watervoorzieningen in Jemen gebombardeerd, waarmee het de cholera epidemie heeft veroorzaakt, waar intussen ook al duizenden Jemenieten aan lijden en u snapt het al, ook dat wordt verzwegen door de BBC..........

Wat de BBC en andere westerse afhankelijke massamedia ook al niet melden, is het feit dat S-A bezig is een genocide uit te voeren op de sjiitische bevolking in Jemen.......... Overigens hetzelfde geldt voor het overgrote deel van de westerse politici.

Kortom de twee grootste terreurstaten op onze aarde, de VS en S-A hebben in Jemen ongekend smerige en enorme oorlogsmisdaden begaan en begaan die tot op dit moment, terwijl de westerse wereld wegkijkt.........

Moet u nagaan, dan is S-A voorzitter van de VN mensenrechtenorganisatie (UNHRC).............

* Er is in Jemen al een jaar lang een groot gebrek aan medicijnen, voedsel, water en brandstof (>> S-A heeft een groot deel van de Jemenitische ziekenhuizen in puin gegooid en wat nog staat is beperkt in wat het kan doen, zoals opereren, dit daar er amper brandstof is om de generatoren te laten draaien.......)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten