Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 juli 2017

Gifeieren: eet vooral een 'lekker' fipronil eitje voor uw niet te dagelijkse maaltijd, aldus de NVWA........................

Nadat men in België al een paar weken bezig is eieren uit de roulatie te nemen, die besmet zijn met het uiterst giftige friponil, heeft de NVWA* gisteren pas 'alarm geslagen....' Friponil wordt o.a gebruikt in de strijd tegen kakkerlakken en schijnt nogal succesvol te zijn, dat is alleen mogelijk als het sterk giftig is.

Dit gif wordt o.a. gebruikt om bloedluis te bestrijden in de intensieve martel veehouderij en in dit geval zoals u al kon lezen, in de hel op aarde voor kippen, de immense stallen met deze arme dieren......... In ons land wordt dit smerige goedje verkocht door (houdt u vast) Chickfriend in Barneveld...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met zo'n vriend heb je geen vijanden nodig!!

In België is dit gif aangetroffen op eieren, men heeft de bedrijven daar op slot gegooid en de eieren van de markt gehaald. In Nederland schijnt de NVWA pas een dag of vijf geleden te zijn begonnen met het onderzoek naar dit gif op eieren.

De vakorganisatie van de kippenbeulen, LTO schat dat er zo'n 100 bedrijven in Nederland sinds januari gebruik hebben gemaakt van dit gif van 'Chickfriend' en het is deze bedrijven tot nader order verboden kippen, mest of eieren af te voeren.

Volgens het lamme inspectieorgaan NVWA kan het binnenkrijgen van friponil geen enkel kwaad, zolang u maar niet meer dan 2 of 3 eieren per week eet........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met andere woorden: friponil is wel degelijk een gevaar voor uw gezondheid!!

Ach ja, u weet het: de economie en daarmee het geld verdienen gaat nu eenmaal ver voor op de volksgezondheid, het grootste deel van de politieke partijen in de Kamer ('volksvertegenwoordiging') vindt dat de normaalste zaak van de wereld......... Zie ook de noot hieronder:

* Onder de gemuteerde Zeeuwse CDA kleiaardappel Balkenende werd het lamlendige inspectieorgaan NVWA opgericht, daarin verdwenen een aantal inspectieorganen, helaas zonder het benodigde personeel. Die teloor gegane inspectieorganen werkten 'iets te goed' naar de zin van het CDA (plus VVD, SGP en CU), partijen die vooral het belang van het bedrijfsleven behartigen......... Dat was lastig, deze inspecties die het 'de ondernemers maar moeilijk maken om maximale winsten te maken over de rug van de consument of middels de moord op dieren.......' U weet het: voor de genoemde partijen, inclusief PvdA en D66 gaat het geld verdienen ver voor op de volksgezondheid, 'dat is namelijk de taak van een volksvertegenwoordiging.......' (of snap ik 't niet helemaal.......)

Zie ook: 'Eieren met fipronil nu toch acuut gevaar voor de volksgezondheid, aldus de NVWA......... Hoewel Bruggink van dezelfde NVWA daar anders over denkt...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Benno Bruggink (NVWA) probeert tevergeefs de handen schoon te wassen van fipronil, zelfs op de Duitse radio! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten