Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 30 juli 2017

Eberhard van der Laan (PvdA burgemeester) is zeer geliefd in Amsterdam, aldus Moorman (PvdA A' dam)......... OEI!!

Marjolein Moorman, de 'kersverse' lijsttrekker van de PvdA in Amsterdam, was gisteren één van de gasten in Kots Kamerbreed op Radio1.

Aan de hand van Zomergasten, dat voor vanavond met van der Laan staat gepland, hoorde ik dat men de uitzending 'live' op grote schermen in de stad zal laten zien........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof we hier met Gandhi* zelf te maken hebben, i.p.v. een PvdA oplichter, die in z'n werk al meerdere keren heeft laten zien een grote rotzak te zijn.

Volgens Moorman is het logisch dat die uitzending op grote schermen wordt vertoond, daar van der Laan bijzonder geliefd is bij de Amsterdammers, ook bij moslims........ Kijk als je dat eraan toevoegt, laat je zien, dat je er niets van begrijpt en sluit je deze mensen alsnog uit, blijkbaar staan moslims verder totaal buiten de maatschappij, behalve als het om Amsterdamse moslims gaat, die hebben hun Eberhard van der Laan...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Overigens stelde Moorman, dat die uitzendingen op grote schermen in de stad de mensen nog meer zal verbinden, meer dan ze even daarvoor stelde: van der Laan heeft de Amsterdammers weten te verbinden (zeker als een Florence Nightingale met een enorme verbandtrommel....). Vreemd trouwens, als je Moorman moest geloven, is er niemand anders die de verschillende bevolkingsgroepen zo heeft weten te verbinden..... Wat een paar grote schermen met een flutuitzending op voorhand al niet weten te bewerkstelligen (ja sorry mensen, ik kan al jaren het meer dan vervelende Zomergasten niet meer zien, ik word er schijtziek van).

Voorts wist Moorman te melden dat van der Laan niet alleen ontzettend geliefd is bij de Amsterdammers, maar dat hij ook ontzettend onderlegd is......... Je mag toch hopen dat een burgemeester iets meer weet dan een doorsnee inwoner van de stad waar hij burgervader mag spelen, kortom wat het nut van die 'ontzettende' Moorman-uitspraak was, is mij totaal onduidelijk....... Het woord 'ontzettend' viel nog een aantal keren in de lofbetuigingen van Moorman aan het adres van van der Laan.........

Ja, echt een ontzettende goede, ontzettend fijne, ontzettend verbindende kerel die van der Laan, vooral omdat hij nu kanker blijkt te hebben......... 'Van de aan kanker lijdende medemens niets dan goeds' zal Moorman hebben gedacht, helaas is dat gelul, zoals dit ook voor de doden niet opgaat!

Ik vrees dat er vanavond vooral veel gehersenspoelde PvdA'ers bij de grote Amsterdamse schermen staan te kijken en ja daar zitten ook wat moslims tussen.....

Benieuwd wat die PvdA moslims en andere islam gelovigen vinden van de stedenband die Amsterdam onderhoudt met Tel Aviv (een stad waar de meeste Palestijnen zijn verdreven), een stad in de agressieve fascistische apartheidsstaat Israël, een band waar van der Laan dubbel en dwars achterstaat....... (zie een paar van de links hieronder) Voorts is Israël op de West Bank bezig met een langzame etnische zuivering, door de Palestijnen het leven meer en meer onmogelijk te maken......

Jezus wat een trut die Moorman!

* Gandhi zelf is trouwens ook fiks over een paardendrol getild, deze figuur was een racist...... Als ik z'n naam gebruik is dat dan ook met een verwijzing naar zijn geweldloze strijd voor Indiase onafhankelijkheid, die hij van zijn kant geweldloos voor elkaar wist te krijgen, waarmee hij een (ongekende) prestatie van formaat wist neer te zetten. Daarmee vergeleken is van der Laan een flapdrol eerste klasse! Misschien was een vergelijking met Mandela, waarbij van der Laan helemaal in het niet verdwijnt, toch beter op z'n plek geweest.

Zie ook: 'Geen stedenband tussen Amsterdam en Tel Aviv, een oproep tot demonstratie, plus een petitie'

        en: 'Van der Laan niet echt geschrokken van de muur die Israel oprichtte op illegaal bezette grond, of andere ellende die de Palestijnen overkomen en hij ziet als 'koopman dominee' dan ook geen reden af te zien, van de stedenband met Tel Aviv........'

        en: 'Stedenband Amsterdam - Tel Aviv, een petitie tegen een band met moordenaars, die een minderheid een leven zonder geweld en onrecht ontzegt!!'

         en: 'Burgemeester van der Laan (PvdA) kan niet garanderen dat geld voor de stedenband niet naar illegale Israëlische nederzettingen gaat......' (ook met een 'mooie rol' van hufter Moorman, die e.e.a. verdedigde....)

Voor nog meer berichten met 'de geweldige' van der Laan, klik op het label met zijn naam, direct onder dit bericht (soms moet je na een aantal berichten opnieuw op het label met zijn naam klikken onder het laatste niet herhaalde bericht dat je las; dit daar na een aantal berichten, het laatste bericht telkens wordt herhaald).

Dit was 't voor vandaag, morgen meer berichten, maak er een mooie dag van (zonder van der Laan)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten