Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 29 januari 2018

Martin Bosma (PVV Tweede Kamer): het programma Pauw en de publieke omroep in het groot, zijn links......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De fascistische beweging PVV en m.n. Kamerlid Bosma durfde weer eens te stellen dat de publieke omroep vooral linkse programmering brengt...... Bosma noemde o.a. als voorbeeld het neoliberale ouwe wijven programma Pauw...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Bosma vergeet ten eerste dat Pauw een programma van BNNVARA is en dus van een zendgemachtigde waarvan de VARA inderdaad linkse programmering zou moeten brengen, daar is echter al een paar decennia geen sprake meer van...... Ten tweede is de publieke omroep in Nederland uitermate regeringsgezind, een regering die in opvolging in diezelfde decennia ijskoud, inhumaan neoliberaal beleid voert........... (logisch die gezindheid, immers de zendgemachtigden zijn afhankelijk van overheidssubsidie)

Wat dat laatste betreft, die regeringsgezindheid, zou je zelfs kunnen zeggen, dat de publieke omroep meer en meer uiterst rechtse standpunten opvoert en verdedigt......... Neem de berichtgeving over vluchtelingen binnen de EU, of de berichtgeving over de vrijhandelsverdragen TTIP en CETA, of wat dacht je van de berichtgeving van de publieke omroep over de Brexit??? Om maar te zwijgen over de berichtgeving rond de illegale oorlogen van de VS, die de publieke omroepen van A tot Z steunden en steunen (zoals de rest van de reguliere 'onafhankelijke media' in ons land)

Je kan het zelfs een schande noemen dat de reguliere media de PVV niet al lang neerzetten als fascistisch........ Sterker nog: deze media noemen de PVV een politieke partij, terwijl de PVV aantoonbaar geen politieke partij maar een (fascistische) beweging is...... 'Fijn ook' dat die naam Partij voor de Vrijheid, al meteen een dikke leugen in zich herbergt, een leugen waarmee de achterban wordt besodemieterd......

Pauw links..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voor meer berichten met Jeroen Pauw, klik op het label met zijn (achter-) naam, of het label 'Pauw en Witteman', direct onder dit bericht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten