Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 6 januari 2018

Jort Kelder (presentator Radio1): vrouwen vragen mij hen te verkrachten.........

De over een fikse rattendrol getilde hufter Kelder mag vanaf vandaag een nieuw programma presenteren op Radio1: dr Kelder en Co*.

Was niet van plan te luisteren, maar rond 13.50 u. toch even afgestemd op Radio1 en bam meteen een uitspraak waar de honden geen brood van lusten: Kelder stelde dat vrouwen hem vragen hen te verkrachten.......

Alsof vrouwen al niet genoeg seksueel misbruikt worden en men hen na een verkrachting nog steeds durft te verwijten dat ze er zelf om gevraagd hebben........

Het onderdeel van het programma waarin Kelder zijn uitlating deed, ging over de 'Me Too' beweging. Afgelopen zondag was het Radio1 presentator Jos Palm die de 'Me Too' beweging afdeed als 'gedoe', zie: 'Jos Palm (presentator OVT) spreekt over 'Me Too gedoe' en vindt Jorge Zorreguieta, de fascistische vader van Maxima: 'klein fout.....'' (voor meer berichten met plork Palm, klik op het label 'OVT', direct onder dit bericht)

Weg met de belachelijke hansworst Kelder (en Palm) op Radio1, Kelder die net als Palm voor z'n vrouwonvriendelijke prutswerk godbetert wordt betaald met ons veelal zuur verdiende belastinggeld!!

* Men schijnt dat 'en Co' wel erg leuk te vinden bij de publieke omroep, het is dan ook wel 'heel erg hip', althans dat was het in de 80er jaren........ Zoals wat muzikanten zich in de 60er jaren als dr. aandienden. Denkt men nu werkelijk bij de publieke omroep hiermee jongeren te kunnen trekken?? ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook:
'Me Too: BBC's Stephen Sackur (Hard Talk) probeert de slachtoffers en daarmee de beweging onderuit te halen'

'Terry Gilliam (o.a. Monty Python) is dement en een akelige seksist......' (hij verdedigde o.a. opperschoft Harvey Weinstein)

Zie wat betreft andere grote missers van Kelder:

'Jort Kelder schiet alweer bokken, dit keer in de vorm van Chinese 'spionnen....' OEI!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten