Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 13 april 2019

Jort Kelder schiet alweer bokken, dit keer in de vorm van Chinese 'spionnen....' OEI!!!

De neoliberale grootlobbyist Kelder, die godbetert een programma mag presenteren op Radio1, schoot alweer met 10 km/u. uit de bocht.

Kelder denkt overal verstand van te hebben en nadat ik z'n programma 'Dr Kelder en Co' (leuk en origineel gevonden hè?) één keer eerder hoorde, heb ik niet eens zin om z'n flut programma nog te beluisteren, daar hij zich die eerste keer als een smerige seksist afficheerde....*

Per ongeluk stemde ik vanmiddag rond 13.15 u. af op Radio1, waar zoals je al begrepen had Kelder met z'n niet zo frisse meningen bezig was.

Onderwerp was de spionage bij ASML in de VS, die volgens de hysterische media zou zijn geregisseerd door de Chinese overheid, niet dat daar bewijs voor is, maar er waren ook een paar mensen uit de VS bij betrokken met een Chinese achtergrond, dus........

Kelder vertelde de luisteraar het volgende : "Ik had van de week een dinertje met iemand van wie ik de naam niet mag noemen" (hiermee gaf Kelder aan dat het dus wel een uiterst betrouwbare bron moet zijn..... ha! ha! ha! ha! ha! Echt beste bezoeker, deze hufter durft zich journalist te noemen!!!)

Kelder vervolgde met te zeggen dat deze 'uiterst belangrijke en daarmee zéééér betrouwbare bron' hem had verteld dat China maar liefst 220.000 spionnen in het buitenland heeft (daarmee was dit cijfer onmiddellijk een waarheid als een koe voor 'journalist' Kelder.....)

ASML ontkende van de week overigens dat het om spionage van de Chinese overheid gaat, maar dat gelooft 'journalist' Kelder natuurlijk niet, voor hij de vraag aan zijn gast Wiebren van Haga stelde (Tweede Kamer misdadigers partij VVD), gaf 'journalist' Kelder alvast antwoord: ASML is bang voor haar zaken in China (1,5 miljard aan omzet) en houdt daarom de Chinese regering uit de wind (het laatste waar de woorden van Kelder op neerkwamen)..... Van Haga was het eens met Kelder en stelde verder als Kelder dat China inderdaad vaak steelt en dat de AIVD daar al meermaals voor heeft gewaarschuwd...... 'Uiterst betrouwbaar' ook, de AIVD.... ha! ha! ha! ha! ha!

Het is duidelijk dat 'journalist' Kelder nooit heeft gehoord van bedrijfsspionage, anders had hij geweten dat ieder groot bedrijf zich daar, als zich de mogelijkheid voordoet, schuldig aan maakt..... Voorts heeft Kelder er als 'journalist' geen idee van dat de VS overheid precies doet waar hij China van beschuldigt: met haar controle op het internationale internet verzamelt de VS ook gegevens voor haar eigen bedrijfsleven!!

Kelder stelde overigens dat het alleen om Chinese medewerkers van ASML ging, die zich schuldig hadden gemaakt aan 'spionage', echter dit ligt 'een ietsje anders': het gaat onder andere om een paar Chinese medewerkers.......

Na meer dan 2 jaar reclame maken voor de Russiagate leugen met fake news (nepnieuws) en andere desinformatie, moet nu ook China eraan geloven op Radio1......

* Zie: 'Jort Kelder (presentator Radio1): vrouwen vragen mij hen te verkrachten.........' (hoe is het mogelijk dat Kelder daarna niet meteen werd ontslagen??? Ach ja, Radio1 goed voor het instandhouden van het glazen plafond, met de achterlijke en uiterst vervelende macho aankondigingen van Hans Hogendoorn.......)

Voor meer berichten met fratsen van plork Kelder, klik op het label met zijn naam, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten