Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 1 april 2019

Rutte over meldpunt 'linkse docenten' en geeft aan zelf een uitstekend docent te zijn..... ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen vrijdagmiddag was Rutte, beroepsleugenaar en godbetert VVD premier van Nederland, in het BNR nieuws van 17.00 u. te horen over het meldpunt dat Baudet wil instellen voor linkse docenten en linkse schoolboeken in het voortgezet onderwijs*. Het meldpunt staat onder de naam: Meldpunt Indoctrinatie.

Gelukkig is Rutte daartegen, echter ook nu weer liet Rutte weten een enorme sukkel te zijn: Rutte stelde dat het niveau van het onderwijs nu veel beter is dan toen hij op school zat.... (even onthouden beste bezoeker)

Ook van belang is dat Rutte zijn baan als premier zo serieus neemt dat hij daarnaast lesgeeft aan een middelbare school....... ha! ha! ha! ha! ha!

Beste bezoeker dat was het nog niet, want zo liet Rutte verder weten dat we de beste krachten voor de klas hebben staan...... ha! ha! ha! ha! ha! Kortom ook Rutte ziet zich als één van de beste leerkrachten...... (arme kinderen aan wie hij les geeft, het is niet te hopen dat Rutte ze leert liegen, gezien zijn staat van dienst op dat 'vak...')

Conclusie: ondanks dat Rutte ondermaats onderwijs genoot, geeft hij nu les aan een middelbare school, waar hij zich ook als één van de beste docenten ziet, terwijl hij volgens eigen zeggen ondermaats onderwijs genoot.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is niet de eerste keer dat het Rutte volkomen in de suffe bol is geslagen en ik vrees dat het niet de laatste keer is...... Als voorbeeld voor dat laatste hoorde ik Rutte tussen neus en lippen door zeggen dat hij ook steun van het FVD zal vragen, dit audiofragment hoorde ik zaterdagmorgen in het programma Weekend op Radio1....... (later meer daarover**)

*  Nu nog openbare boekverbrandingen en groepen van volwassen padvinders op straat met het embleem van het FVD op de arm en Baudet heeft het al zover geschopt als Hitler en zijn Bruinhemden (SA) in de 20er van de vorige eeuw...... Misschien kan Baudet nog iets verder gaan en beroepsverboden eisen tegen 'bepaalde' docenten..........

** Zie: 'Rutte zal steun zoeken bij grote en kleine partijen en bijna inslikkend ook bij het FVD'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten