Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 8 april 2019

Trump wil eind maken aan restje democratie dat de VS nog heeft

Het 666 beest Trump heeft laten weten dat het hele asielsysteem in de VS moet worden opgedoekt, waar hij aan toevoegde dat de VS ook van de rechters af moet......

'Je moet niet elke keer een rechtszaak hebben als er iemand een voet op VS bodem zet', aldus (de vertaalde) Trump, die hiermee ten overvloede nog eens heeft bewezen niets anders te zijn dan een ordinaire fascist die de 'democratie' in de VS ziet als een manier om als dictator te regeren........

De wereld moet af van de VS, althans van haar smerige en uiterst bloedige buitenlandbeleid, een beleid dat niets anders is dan op grootschalige manier terreur uitoefenen, waarbij het aantal burgerslachtoffers niet van belang wordt geacht...... Grootscheepse VS terreur die vluchtelingenstromen op gang brengt..... (terreur waarvoor de VS ook in feite de NAVO gebruikt, waar de NAVO-lidstaten maar al te graag meewerken aan die terreur)

De wereld moet af van de inmenging door de VS in binnenlandse aangelegenheden van andere landen, inmenging die de vorm kan aannemen van het opzetten van een geheime economische oorlog waarbij het volk te maken krijgt met grote tekorten aan levensmiddelen en medicijnen....... Het ontevreden volk wordt daarbij door de VS aangemoedigd het liefst een bloedige opstand te beginnen, om een VS niet welgevallig land onder de knoet te krijgen....... Daarbij schroomt de VS (de CIA) niet om zelfs terreurgroepen als Al Qaida en IS in te zetten om het beoogde doel te bereiken

Inmenging van de VS die ook kan bestaan uit het uitvoeren van een 'false flag operatie' om zo een voorwendsel te hebben een land aan te vallen, 'zeg maar' zoals de nazi's dat deden bij het binnenvallen van Sudetenland en Polen, of zoals de VS heeft laten zien met het 'Tonkin-incident', de reden voor de volledige deelname van de VS aan de oorlog van Zuid- tegen Noord-Vietnam, een oorlog die een paar miljoen mensen het leven heeft gekost, niet alleen in Vietnam, maar ook in buurlanden als Laos en Cambodja.......

De wereld moet af van de illegale moorden die de VS pleegt met haar drones en waarbij meer dan 90% van de slachtoffers niet eens verdacht werd (als het wel verdachte en beoogde doel), je snapt het al: voornamelijk vrouwen en kinderen.......

De wereld moet af van de meer dan 800 militaire VS bases over de wereld, ga lekker thuis de boel op stelten zetten, geteisem!

De wereld moet de wapenhandel stopzetten en daarmee de enorme militaire industrie van de VS, we hebben al veel te veel wapens op de wereld........ (en reken maar dat de VS nog steeds chemische en biologische wapens heeft en ontwikkelt, precies zoals IsraĆ«l en Egypte dat doen, al heeft de VS i.t.t. de 2 voornoemde landen wel het non proliferatie verdrag tegen deze wapens getekend, maar ja: de VS, wat wil je? Een meer onbetrouwbaar land is niet te vinden op deze aardkloot.....)

De wereld heeft zwaar behoefte aan een tijd rustig ademhalen, i.p.v. de ene VS oorlog en crisis na de andere over zich heen te krijgen......

Yankee go home! (and stay home the next 500 years!)

Calling for End of US Asylum System, Trump Adds, “We Should Get Rid of Judges”


April 5, 2019 at 9:41 am
Written by Jon Queally

(CD— President Donald Trump called for the end of the U.S. system that processes those seeking political asylum and refugee status on Friday and then added that it would also be good to “get rid of judges.”

Congress has to act,” Trump told reporters outside the White House, referring to the asylum claim process and the broader immigration system. “They have to get rid of catch-and-release, chain migration, visa lottery, they have to get rid of the whole asylum system because it doesn’t work.”

And frankly,” the president then added, “we should get rid of judges. You can’t have a court case every time somebody sets their foot on our ground.” Trump was on his way to visit the U.S.-Mexico border in California and then to a campaign fundraiser event in posh Beverly Hills later on Friday.

REPORTER: "What exactly is offensive about Joe Biden's behavior, and are you the right messenger for that?"

TRUMP: "Yeah, I think I'm a very good messenger."
Embedded video
Trump calls on Congress to "get rid of the whole asylum system" because "it doesn't work."

"Frankly, we should get rid of judges," he adds. pic.twitter.com/5s8kI9mbHR

While it was possible to interpret that president’s comments as specifically referring to judges who hear immigration and asylum claims cases, that unstated specificity offered no comfort to critics who immediately lashed out at Trump for once again thumbing his nose at human rights and the rule of law.

Political activist Max Berger responded:

If we had a functional legislature, Trump would be removed from office for being a fascist who opposes democracy.

Fascism can only thrive when democracy is failing. A president who says “we should get rid of judges” deserves to be impeached.

Aaron Rupar @atrupar
Replying to @atrupar
Trump calls on Congress to "get rid of the whole asylum system" because "it doesn't work."

"Frankly, we should get rid of judges," he adds.

==================================
Bij de bovenstaande Twitterberichten staan in het origineel video's waarin Trump e.e.a. zegt, kan deze niet overnemen, dus zie het origineel als je daar behoefte aan hebt.

Hier nog een boodschap voor de reguliere media, zoals de NOS, Volkskrant en NRC, die meer dan 2 jaar lang zogenaamd onafhankelijk alle Russiagate fake news (nepnieuws) en manipulaties hebben gebracht en die men daar van voldoende bewijskracht zag om Trump af te zetten >> Kijk redacties, deze zaak waar Trump bewezen heeft gezegd dat rechters moeten worden afgezet, is meer dan voldoende om Trump af te zetten, niet op basis van leugens die jullie propageerden, maar op basis van feiten!! (er zou nog steeds een scheiding van machten bestaan in de VS, al is het samenstellen van het hooggerechtshof door de zittende administratie, zoals de Trump administratie, daarmee volkomen in tegenspraak.....)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten