Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 april 2019

ASR (verzekeraar) schaft variabele beloning af, nadat de top zich 60% loonsverhoging toekende op het al giga salaris

Afgelopen dinsdag op BNR na 9.00 u., Kick van der Pol, lid van de raad van commissarissen van verzekeraar ASR, dit n.a.v. de bekendmaking dat ASR de variabele beloning voor de top van het bedrijf afschaft.

Zo te horen niet verkeerd, immers deze variabele beloningen worden toegekend aan figuren die al een wezenloos groot inkomen hebben, waarom zouden ze extra beloond worden voor het werk dat ze voor dat kapitaal verrichten?

Van der Pol sprak met geen woord over de 60% loonsverhoging (!!!) die de top van ASR zich de afgelopen 2 jaar heeft toegekend..... Toevallig werd dit feit een uur eerder genoemd op BNR, waar ook werd gezegd dat ASR tijdens de bankencrisis met een kapitaal werd gered door Balkenende 4 (verantwoordelijke minister: Wouter Bos, PvdA). Volgens BNR berichtgeving is ASR vorig jaar weer zelfstandig geworden, dit betekent dat ASR als staatsverzekeraar de top 2 jaar geleden al een fikse verhoging van inkomen gaf......

Het is duidelijk dat van der Pol en z'n maten proberen ASR neer te zetten als een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt......

Wat een stelletje oplichters, gvd!!

Zie ook eenzelfde poging van Shell zich als een maatschappelijk verantwoord bedrijf neer te zetten, een bericht dat ik eerder vandaag plaatste:
'Shell vergroent zogenaamd het autorijden op benzine..... ha! ha! ha! ha! ha!'

en nog meer 'maatschappelijk verantwoord ondernemen':
'Bernard Wientjes heeft een 'loophole' gevonden voor prijsafspraken bouwmaffia: de energietransitie'

Laatste toevoeging 11 april 2019 om 10.15 u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten