Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 1 april 2019

Hond redt stel van tijgers

Beste bezoeker, het is niet mijn stijl om met 'goed nieuws' te komen, zeker niet in tijden waarop een fiks deel van de wereld in brand staat. Bovendien wordt ik schijtziek van het cliché dat er in de reguliere (massa-) media te weinig goed nieuws is te horen en te zien, een zaak die men zich heeft aangetrokken bij die media, terwijl men daar dagelijks wordt belazerd met desinformatie en fake news..... (neem de enorme berg stront die Russiagate wordt genoemd, meer dan 2 jaar gevuld met duizenden artikelen gebaseerd op leugens en dat had men bij die media kunnen weten, had men iets verder gekeken dan de neus lang is!*)

Wat betreft 'goed nieuws' wil ik voor het volgende wil ik wel een uitzondering maken:

In India stond een stel op het punt te worden gedood door een paar tijgers, toen de hond van de twee tussen hen (de beoogde slachtoffers) en de tijgers ging staan en hard begon te blaffen. De tijgers stopten met hun aanval en het stel kon ontsnappen, enkele minuten later voegde de hond zich weer bij het stel, ongedeerd!

* De reguliere media hadden het kunnen weten en weten dit ook, echter die media zijn in handen van plutocraten en investeerders, die er alle belang bij hebben de spanningen in de wereld groot te houden, het liefst met oorlogen, goed bijvoorbeeld voor de aandelen van dit tuig in o.a. de wapenindustrie..... De publieke zendgemachtigden worden gesubsidieerd door hun regeringen en daar kan je dan ook hetzelfde zien als bij de commerciëlen, echter hier is de leidraad de subsidie die deze zendgemachtigden ontvangen, ofwel: wiens brood men eet diens woord men spreekt...... (dat woord is het ijskoude, inhumane neoliberalisme en de steun voor de grootschalige VS terreur, zoals die in het Midden-Oosten en Latijns-Amerika....) Kortom geen wonder dat de genoemde media enorme bergen desinformatie en fake news brengen, of zeken zelfs verzwijgen......

Bron van het bericht over de heldhaftige hond: BBC World Service (radio), afgelopen zaterdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten