Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 februari 2019

Mel Brooks had vooruitziende blik: 'Jews in Space'

Gistermiddag meldde WDR dat Israël van zins is een raket naar de maan te sturen en zelfs te landen op de maan. Uiteindelijk blijkt het niet om een grote raket te gaan en gebruikt men de baan van de aarde en de maan om de laatste te bereiken, waarbij de duur van het geheel (de raket zou ook terug moeten komen naar de aarde) in totaal een paar jaar zal duren*.

Mel Brooks 'had duidelijk een vooruitziende blik' met zijn film 'The History of the World part I', waarin hij tegen het eind een volgende film aankondigt: 'Jews in Space':

                Afbeeldingsresultaat voor mel brooks history of the world jews in space

Hier het bewuste (kleine) deel uit die film:


Alle gekheid op een stok: Israël probeert zichzelf steeds meer te profileren als een geweldig land, middels foute popconcerten, de Tour de France en ga nog maar even door.... Ofwel Israël is het land 'waar het allemaal gebeurt' en blijkbaar is de nieuwsredactie van WDR wel gecharmeerd van deze propaganda voor die fascistische en uiterst gewelddadige apartheidsstaat........

* Volgens zeggen zou een 'gewone' ruimtereis, dus met een gebruikelijke grote raket, veel te duur zijn voor Israël. Echter als je ziet hoeveel belastinggeld de VS in Israël steekt, zou een paar jaar sparen genoeg moeten zijn...... 

PS: de maan, een mooie plek voor de illegale nederzettingen van Israël die al even illegaal op bezette Palestijnse bodem staan....... (wat mij betreft mag een groot deel van de Israëlische politici mee naar de maan)

Oeps, dit bericht zal wel weer als antisemitisme worden beoordeeld....... Overigens: Mel Brooks, of Melvin Chaminsky, zoals hij in werkelijkheid heet, is van Joodse komaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten