Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 9 februari 2019

Groot deel van Nederland in stank >> prikkende ogen en overgeven, maar geen gevaar voor de volksgezondheid.... ha! ha! ha! ha! ha!

Door een incident met een tankwagen, gevuld met petrolad, een stof die gebruikt zou worden voor versnellingsbakken, zat een groot deel van Nederland vandaag in de stank.

Door een incident bij het schoonmaken van de tank bij een bedrijf in Alblasserdam kwam de stof vrij..... Mensen klaagden massaal over de stank, over prikkende ogen en een aantal moest zelfs overgeven, geen reden om de mensen bang te maken, zal men weer eens gedacht hebben en bracht men het bericht dat de stof niet gevaarlijk is voor de volksgezondheid....... ha! ha! ha! ha! ha! Overgeven, prikkende ogen, dit van een stof die bij vrijkomen in een enorm gebied is te ruiken en dan durven zeggen dat het geen kwaad kan voor de volksgezondheid, is een leugen van formaat!!


(Het bewuste getroffen gebied, afbeelding van NOS site)

Een teken dat de Nederlandse overheid, of dat nu lokaal, provinciaal of landelijk bestuur is, echt denkt dat de gemiddelde Nederlander een imbeciel is en daar zelfs naar handelt.........

Ach ja, economisch gewin gaat ook in dit land nu eenmaal héééél ver voor op de volksgezondheid...... Zie wat dat betreft ook de gevolgen voor de volksgezondheid van vuurwerk, van de uitstoot door auto's geproduceerd, vervuiling door afgemeerde cruiseschepen nabij centra van steden, vliegtuigoverlast en de doodsindustrie die men eufemistisch de vleesindustrie noemt....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten