Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 maart 2019

Pieter Hein van Mulligen (CBS) het geheugen van de mens in onbetrouwbaar

Pieter Hein van Mulligen was vanmorgen de praatjesmaker van de dag in het meer dan suffe programma Spraakmakers op Radio1.

Zat met 'een half oor te luisteren' toen ik van Mulligen hoorde met het cliché (en de open deur) dat het menselijk geheugen onbetrouwbaar is.......

Hé van Mulligen, naast de onbetrouwbaarheid van het menselijk geheugen, moet wel even opgemerkt worden dat ook de cijfers van het CBS onbetrouwbaar zijn!! Nog maar een paar weken terug gaf Vliegenthart van het Nibud toe dat de cijfers van instituten als het Nibud en het CBS mensenwerk zijn en dat daarbij fouten worden gemaakt...... Zie: 'Energierekening: Arjan Vliegenthart (Nibud) >> onze cijfers zijn geen waarheid, het is een voorspelling'

Organisaties als het CBS zijn er vooral om bestaand regeringsbeleid te steunen, niet zo vreemd als je ziet dat ook het CBS wordt betaald door de overheid, ofwel je kan het CBS zien als lobbyorgaan van het zittende kabinet...... (immers wiens brood men eet, diens woord men spreekt......)

Zie ook: 'Van Mulligen (CBS): laat de waan van de dag links liggen.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over 'Pieter Hein van Mulligen' of zijn cijfergoochelinstituut 'CBS', klik op één van deze 2 labels, die je direct onder dit bericht aantreft. Let wel: na een aantal berichten volgt het laatst gelezen bericht telkens weer, dan onder dat laatste gelezen bericht even opnieuw op het gekozen label klikken, enz. enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten