Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 maart 2019

Bernard Hammelburg ('buitenland deskundige' BNR) 'heeft ook verstand van vliegtuigen: Boeing maakt geen vliegtuigen om ze neer te laten storten...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hier nog één van de vele uitglijders van kwezel Hammelburg, een bericht waarin Hammelburg de westerse media de maat neemt over het valse Russiagate verhaal..... Volgens Hammelburg is het Russiagate verhaal onzin (dat is een feit), terwijl hij en de gasten in zijn programma 'De Wereld' (zoals Rob de Wijk van het lobbyorgaan HCSS en VVD leeghoofden Boekestijn en ten Broeke) de laatste paar jaar bij herhaling hebben laten weten dat Russiagate een feit was..... (moet je nagaan dan durft Hammelburg te beweren dat zijn BNR programma De Wereld het beste binnenlandse programma over het buitenland is..... ha! ha! ha! ha! ha!): 'Geen rectificaties voor meer dan 2 jaar brengen van fake news over het kwaadaardig sprookje Russiagate' (zie ook de links in dat bericht over Russiagate en de censuur die een gevolg is van Russiagate, censuur die in een dictatuur thuishoort.....)

PS: als ik me niet vergis is VVD fapdrol ten Broeke nu ook werkzaam voor het HCSS..... Het domme VVD gehalte van het HCSS groeit met het jaar! (en dan durft de Wijk te zeggen dat het HCSS onafhankelijk is...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!) Jezus wat een oplichter die Hammelburg!

Op 13 november 2019 toegevoegd:
'Boeing verwacht in januari weer te vliegen met de 737 MAX'

'Boeing hield geheim dat een veiligheidssysteem van de 737 Max 8 toestellen werd uitgeschakeld'

'Tweede nieuwe Boeing 737 MAX stort neer, Tui vliegt door en weigert vergoeding bij annulering'


'Boeing Dreamliner stuk? De batterij, made in Rampunstan, is op! Ha! ha! ha! ha!' (dit is tevens het hele bericht)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten