Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 12 juni 2021

Geadresseerde reclame moet worden bezorgd, ook bij mensen met een 'Nee sticker' op de brievenbusklep

Kreeg vanmiddag een geplastificeerde reclameboodschap in de bus van 'Uber Eats'. Daar ik schijtziek wordt van de toch nog steeds ten onterechte bezorgde reclametroep terwijl ik een 'Nee sticker' heb op de brievenbusklep, let ik op het klepperen van de bus. Ik riep de 'folderaar' terug en wees deze op de sticker te zien op de klep. De folderaar vertelde me dat deze reclameboodschap is geadresseerd en hij deze daarom wel moet bezorgen, daar hij anders zijn baan kwijt is.......

De adressering bestond uit het volgende: 'Aan de bewoner van' en dan mijn adres...... 

Meer dan schandalig dat dit mag en nogmaals een teken dat heel Nederland over moet gaan op het Amsterdamse systeem: alleen reclame in brievenbussen waar op de klep staat dat men ook reclame wil ontvangen!!   

Een 'personeelslid' van Uber, waar deze zo te zien vooral de troep van McDonald's moet rondbrengen en dat tegen een schandalig lage vergoeding, niet voor niets ook dat deze vooral jongens zich niet aan de verkeersregels houden, immers hoe meer ze bezorgen, hoe hoger de schandalig lage beloning......                   

Belachelijk dat men reclame mag zenden naar 'de bewoner(s) van' en dan ook nog eens van het uitermate personeelsonvriendelijke Uber....... (terwijl de folderaars ook fiks worden uitgebuit)

Benieuwd hoeveel bomen er jaarlijks worden gekapt alleen al voor de enorme berg aan reclame troep die in ons kleine land wordt verspreid en op zeker dat dit niet weinig zal zijn....... Trouwens over benieuwd zijn gesproken: hoeveel bezorgers van voedsel zijn er jaarlijks betrokken bij ongelukken in het verkeer??

Zie ook: 'Uber: de steenrijke CEO Khosrowshahi wil niet dat Brussel morrelt aan contracten voor zzp'ers'

'Weer bewijst Uber een uiterst slechte werkgever te zijn, zelfs tijdens de Coronacrisis.....

'Steun EU wet waarmee internetreuzen gedwongen zullen worden meer belasting te betalen'

'Paul Tang wil gedragsregels voor EU commissarissen aanpassen....... OEI!!' (met een 'mooie rol' voor hare corrupte VVD hufterigheid Kroes, die bestuurder was bij Uber [weet niet of ze dat nog is]) (en zie de links in dat bericht)

Wat betreft Kroes nog de volgende links:  'Neelie Kroes valt alweer door de (corrupte) lobby mand.......'

'Neelie Kroes opgehemeld door 'prins' Constantijn........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten