Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 augustus 2017

NVWA poetst imago op met onderzoek naar hygiëne in horeca, althans dat was de bedoeling.........

Hoorde gistermorgen Benno Bruggink, de volksverlakker die als woordvoerder voor het wanpresterende NVWA werkt, in een poging het imago van deze NVWA op te poetsen.

Bruggink sprak vol lof over het onderzoek van de NVWA naar de hygiëne in Haagse horeca gelegenheden. De gegevens zijn op de webpagina van de NVWA te zien.

Den Haag is de tweede stad die de NVWA heeft gecontroleerd, eerder was het de beurt aan Utrecht. Deze onderzoeken gaan in een tempo, waarbij de rest van Nederland pas in kaart zal zijn gebracht in het jaar 2100!! Vreemd overigens, daar bij publicatie van een dergelijk onderzoek er hoogstwaarschijnlijk al gelegenheden failliet zijn gegaan...... Reken maar niet, dat de NVWA de goedgekeurde gelegenheden op een later tijdstip nog eens zal controleren, terwijl de situatie van dit moment, totaal in tegenstelling kan staan, tot de situatie op een later tijdstip......

Het is de taak van de NVWA horeca gelegenheden in het hele land te controleren en niet in afzonderlijke steden. Na het fipronil-gifeieren-schandaal is het ten overvloede nog eens duidelijk geworden dat de NVWA zwaar onderbemenst is en haar taken niet aan kan. Gaat de NVWA nu wel mensen vrijmaken voor de horeca, waar heel veel Nederlanders niet eens het geld voor hebben om daar uit te geven?

Voorts is het maar net de vraag hoe de kwaliteit van de NVWA controles is en of die overal hetzelfde is...........

Wat een zootje en hoe is het mogelijk dat Bruggink gewoon aanblijft als woordvoerder, nadat hij tijdens het voornoemde schandaal zo enorm heeft lopen blunderen.........

Voor meer berichten over het fipronil-gifeieren-schandaal, de NVWA of Bruggink, klik op het desbetreffende label, dat u direct onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten