Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 21 september 2017

Den Besten wil geen verdere onderzoeken naar de fraude bij de COR van de Nationale politie.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Rob den Besten is de nieuwe voorzitter van de geldverslindende Centrale Ondernemingsraad (COR) van de Nationale Politie, u weet wel feesten, kostbare diners, gecombineerd met dure harddrugs in de vorm van alcohol...

De oude voorzitter van de COR, Frank Giltay, moest opstappen vanwege het hierboven gemelde misbruik van gelden. Heb gistermorgen niet het hele fragment met den Besten gehoord op BNR (rond 9.40 u.), wat de reden kan zijn dat ik den Besten niet één keer de naam van zijn voorganger hoorde noemen, een naam die overigens 'ook niet' is te vinden op de webpagina van BNR, waar dit programma onderdeel beschreven staat

Wel durfde den Besten te zeggen, dat een parlementaire enquête echt niet nodig is, bovendien liet den Besten weten dat: "Het heersende sentiment over de Centrale Ondernemingsraad van de Nationale Politie is te eenzijdig en negatief......" ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Er werden wel degelijk goede besluiten genomen aldus den Besten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja den Besten, dat zien we aan de enorme puinhoop die de vorming van de Nationale Politie is geworden, met gigantische tijds- en kostenoverschrijdingen........ Ongelofelijk en totaal ongeloofwaardig!!

Den Besten vindt dus dat er geen verder onderzoek nodig is, de bevindingen van de commissie Ruys worden al gevolgd, aldus den Besten. Er is wat den Besten betreft al genoeg onderzocht, daar moet een eind aan komen. Hij vervolgde met te zeggen: "Dan zou ik zeggen: laat ons die reorganisatie een keer afmaken. Het kost zo gruwelijk veel tijd....." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Inderdaad den Besten, deze onzalige reorganisatie kost inderdaad gruwelijk veel tijd en belastinggeld!!!

Me dunkt alles bij elkaar 'meer dan' een parlementaire enquête waard, wat dacht u van een strafrechtelijk onderzoek??!!! Het gaat tenslotte om ordinaire fraude en dat is nog altijd een misdrijf! Stop maar met het hele belachelijke Nationale Politie plan, dat wordt een kapitalen verslindend monstrum (waar fraude altijd op de loer zal liggen), zoveel is intussen wel duidelijk!!

Voor meer geklungel bij de vorming van de Nationale Politie, klik op het label met die naam, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten