Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 22 september 2017

VS vermoordde met bombardementen in augustus 433 burgers in Raqqa.......... Westerse media alweer stil.......

Zoals eerder in het Iraakse West-Mosul, weigert ook nu de grootste terreurentiteit op aarde, de VS in te binden met bombardementen op het Syrische Raqqa, waar de strijd op een einde lijkt te lopen....... Zonder enig commentaar in de westerse reguliere media gaat de VS door met haar psychopathische moorden in Raqqa....... Hoeveel burgerslachtoffers er zijn gevallen door de VS terreur in West-Mosul is niet bekend, daar de Iraakse overheid hele ingestorte huizenblokken bulldozerde, zonder eerst naar overlevenden te zoeken, maar het moet om duizenden mensen gaan.......

Vergelijk dat eens met de bevrijding van het Syrische Oost-Aleppo, waar de reguliere regering Assad samen met de Russen besloten om 2 maanden voor de uiteindelijke bevrijding, te stoppen met het bombarderen van dat deel van Aleppo, juist om burgerslachtoffers zoveel mogelijk te voorkomen. Het ging hier om de bevrijding van een stadsdeel dat werd geterroriseerd door zogenaamde gematigde rebellen, in werkelijkheid psychopathische moordenaars, verkrachters en martelbeulen.......

Bij die bevrijding van Oost-Aleppo was de kritiek van de westerse reguliere media niet van 'de voorpagina's' te slaan, de Russen en het Syrische leger zouden ernstige oorlogsmisdaden hebben begaan. De 'bewijzen' daarvoor kwamen van die terreurgroepen, via het Syrian Observatory for Human Rights (SOHR), bemand en geleid door een gevluchte Syrische misdadiger en via de White Helmets, een 'humaan' verlengstuk van Al Qaida...... Met andere woorden: de reguliere westerse media brachten op grote schaal 'fake news'.

Overigens is de stilte in de westerse reguliere media één op één te vergelijken met die van het overgrote deel van de hypocriete westerse politici........

Jason Ditz berichtte gisteren op ANTIWAR, dat de VS in de maand augustus maar liefst 433 burgers vermoordde in Raqqa....... In totaal werden er 5.775 bommen, granaten en raketten op de stad gegooid/afgevuurd...... Naar schatting bevinden zich nog zo'n 20.000 burgers in Raqqa en er moet dan ook gevreesd worden dat een fiks deel van hen zal omkomen bij de ongebreidelde en ongerichte agressie van de VS (terwijl de VS spreekt van een uiterst accurate missie...... ha! ha! ha! ha! ha!)

Report: US Airstrikes Killed 433 Civilians in Raqqa in August


September 21, 2017 at 6:35 am
Written by Jason Ditz
Airwars: US coalition airstrikes even heavier than in Mosul.

(ANTIWAR.COM— A new report from British NGO Airwars estimates that US airstrikes against the ISIS capital city of Raqqa in August killed at least 433 civilians. They reported 5,775 bombs, shells, and missiles dropped in the city in that period.

Airwars said that the level of US-led coalition airstrikes against Raqqa is even higher than in the Iraqi city of Mosul, where US airstrikes killed massive numbers of civilians. They added that the effects on Raqqa’s trapped civilians have been “equally devastating.”

While the Pentagon announced that more strikes were dropped on Raqqa in August than any other time in the war, they have yet to offer a figure on civilians killed in August. They instead offered a generic statement on how tey are conducting the most accurate campaign ever.

An estimated 20,000 civilians are believed to still be trapped in Raqqa, which is being invaded by US-backed Kurdish forces. Though US officials have claimed at times the Kurds have gained major territory in the fight, there is still no estimate of how much longer it will last, and US airstrikes are going to continue to be a deadly reality for Raqqa for the foreseeable future.

By Jason Ditz / Republished with permission / ANTIWAR.COM / Report a typo
=========================

Voor meer berichten over Raqqa, Mosul en Aleppo, of meer berichten uit de hand van Ditz, klik op het desbetreffende label dat u direct onder dit bericht terug kan vinden.

Mijn excuus voor de kromme kop, helaas te laat gezien.

Zie ook: 'BBC World Service met geschiedvervalsing over strijd in Iraaks Fallujah'

        en: 'VS bombardeert Raqqa plat en nog steeds kijkt de wereld stilzwijgend toe........'

        en: 'Mosul verwoest door VS.........'

        en: 'US Airstrikes Killing Hundreds of Civilians in Syria’s Raqqa'

        en: '
Mosul, stad van lijken: vele honderden doden onder het puin'

        en: '
VS bombardementen op Raqqa moorden hele families uit..........'

        en: '
VN waarschuwt de VS voor het maken van een onacceptabel aantal Syrische burgerslachtoffers met haar bombardementen.......

        en: '
VS weigert op het VN verzoek in te gaan tot het stoppen met bombardementen op burgerdoelen in Raqqa..........'

        en: '
Raqqa, een strijd als om West-Mosul, echter met geheel andere media aandacht..........'


        en: 'Mosul, het verschil in berichtgeving vergeleken met de bevrijding van Oost-Aleppo...........'

        en: 'Raqqa >> BBC World Service en 'onafhankelijke journalistiek': 'Er zijn veel burgers omgekomen bij de strijd in de straten in Raqqa........''

        en: '
Bombarderen was een probleem in Mosul, maar niet bij het nieuwe Iraakse/VS offensief.......'


        en: 'Amnesty International: bombardementen op Raqqa van VS coalitie hebben honderden burgers gedood.......'


        en: 'Kinderen in Irak vermoord middels VS terreur.......'


        en: 'Mosul 'zal met precisie ontdaan worden van de terroristen, inclusief een minimum aan burgerslachtoffers.......'' (een ongelofelijk en ongeloofwaardige belofte....)

        en: 'Mass Media Siege: Comparing Coverage Of Mosul and Aleppo' (met mogelijkheid tot vertaling)

       en: 'After Mosul’s “Liberation,” Horror of US Siege Continues to Unfold' (met mogelijkheid tot vertaling)


     en: 'Mosul is 'bevrijd' zo stelt de VS, daar zijn echter wel wat aanmerkingen op te maken.........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten