Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 30 september 2017

Taco Dibbits (dir. Rijksmuseum) voor verplicht schoolbezoek aan zijn museum...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In Standpunt NL gisteren Taco Dibbits, de topgraaier van het Rijksmuseum. De stelling was: 'Onder druk naar een schilderij kijken en een volkslied zingen, dragen niet bij aan meer vaderlandsliefde'.

Dibbits stelde dat het goed zou zijn als kinderen in schoolverband worden verplicht een bezoek aan het Rijksmuseum te brengen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Je hoorde bij wijze van spreken de kassa's van zijn museum al in zijn hoofs rinkelen, toen Dibbits dit vaststelde......

Daarmee leer je respect voor cultuur en waardering voor kunst te krijgen, aldus Dibbits in 'iets' ruimere bewoording....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof we nog in 1950 leven en men werkelijk dacht dat dergelijke bezoeken het grootste deel van de schoolkinderen zou aanspreken....... Al moet ik toegeven dat de meeste ouders destijds geen auto hadden en elk uitstapje met de klas nog iets feestelijks had.

Bijzonder vreemd allemaal, zeker als je bedenkt dat bijna elke imbeciel tegenwoordig wel weet dat dwang meestal niet het beoogde effect geeft, zeker als het om kinderen gaat!!

Mensen na deze uitspraken van Dibbits kon je me wegdragen, daar ik in een lachstuip van een half uur schoot........ Heb verder dan ook niet veel meer meegekregen van Standpunt NL.

Het is 2017 mensen, althans je zou bijna gaan twijfelen of dit inderdaad nog zo is, na het beluisteren van deze koekwaus......... Eén ding is zeker, het grootste deel van de kinderen die verplicht worden het volkslied te zingen en een museum te bezoeken, zullen daar de rest van hun leven niets meer van willen weten, ofwel het tegenovergestelde wordt bereikt met deze achterlijke verplichtingen!

'Vaderlandsliefde' zie je bij voetbalkampioenschappen, als half Nederland in het spuuglelijke oranje van het koningshuis is getooid....... Al geef ik toe dat zo'n 90% van die 'oranjeklanten' op die momenten niet eens de link met het koningshuis zal leggen......

Overigens is dat 'vaderlandsliefde' niets anders dan een kleingeestig nationalisme, ofwel een belangrijk onderdeel van het fascisme, nu vooral uitgedragen door de houten hopman van het CDA, van Haersma Buma...... Deze zeverende hufter en zijn partij bepleitten dit puur en alleen in de hoop een aantal fascistische/rechtse stemmers te trekken, zoals voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018......... Het valt me trouwens nog mee, dat van Aersma Buma het niet voor elkaar heeft gekregen, dat er op elke school verplicht christelijke vorming wordt ingevoerd........ Hoe kan het dat D66 en VVD akkoord zijn gegaan met het leren en zingen van het volkslied (een paar coupletten, van dit volledig achterhaalde en belachelijke volkslied)....... Te achterlijk voor woorden!!

Zie ook: 'D66 krijgt minister voor klimaat en energie......... OEI!!'

       en: 'Pechtold liegt de oren van z'n kop over de Rutte 3 onderhandelingen........'

       en: 'Van Haersma Buma (CDA) 'heeft er moeite mee' dat Pechtold niet met de CU wil....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten