Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 september 2017

Koenders (PvdA): de Noord-Koreaanse kernproef is een roekeloze provocatie....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoorde zojuist in het BNR nieuws van 16.00 u., dat de disfunctionerende PvdA jaknikker Koenders de laatste kernproef van Noord-Korea heeft veroordeeld, met o.a de uitlating dat dit een roekeloze provocatie is....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Een 'roekeloze provocatie?' En wie wordt er dan geprovoceerd Koenders? Japan, dat als een beest heeft huisgehouden in o.a. Noord-Korea? Of de VS dat tijdens de Koreaanse Oorlog 20% van de Noord-Koreaanse bevolking uitmoordde en het land zo heftig bombardeerde dat er geen doelen over waren om te bombarderen, hele steden werden letterlijk platgegooid.........

En Koenders wat vindt je van de jaarlijkse provocatie door datzelfde VS en Zuid-Korea voor de grenzen en territoriale wateren van Noord-Korea, met een enorme militaire oefening??? Heb jij je daar ooit over uitgelaten, vuile hypocriet!!

Het ontgaat de rest van de politieke westerse zwetskonten als Koenders, dat de VS het grootste gevaar voor de wereldvrede is, deze grootste terreurentiteit op aarde, heeft vanaf WOII tot nu al meer dan 22 miljoen mensen vermoord: -in illegale oorlogen, -tijdens geheime militaire acties o.l.v. de CIA en -tijdens door de VS georganiseerde opstanden en staatsgrepen.......... Om nog maar te zwijgen over de boycot van Irak in de 90er jaren en het begin van deze eeuw, wat aan meer dan 500.000 kinderen het leven heeft gekost........ Gaat wel even verder dan een roekeloze provocatie, vind je ook niet Koenders?? Hypocriete koekwaus!

Noord-Korea heeft goed gezien wat er kan gebeuren als je geen kernwapens hebt, neem alleen al de illegale oorlogen van de VS tegen Irak en Libië...........

De hoogste tijd dat de VS voor het Internationaal strafhof wordt gedaagd wegens oorlogsmisdaden, massamoord (ook de massamoorden middels atoombommen), marteling, ontvoering, illegale gijzeling en ga nog maar even door!!

Hé Koenders waar blijf je trouwens met je commentaar op Saoedi-Arabië, dat bezig is met een genocide op de sjiitische bevolking in Jemen? Smerige volksverlakker!!

Zie ook mijn eerdere bricht van deze dag: 'Van Baalen (VVD): Noord-Korea is een gevaar voor de wereld...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Noord-Korea heeft meermaals aangeboden haar kernwapenprogramma te stoppen, ofwel wat de media verzwijgen......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten