Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 juli 2018

Duitse werkgever mag van medewerkers eisen dat ze lid van de kerk zijn....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Op WDR 5 zojuist (vanaf ongeveer 13.20 u.) religie als onderwerp en dan met name de uittredingen en toetredingen tot de rk of protestantse kerk.

Als reden voor toetredingen tot het geloof (de laatste jaren veel toetredingen tot het protestantse geloof) werd o.a. genoemd dat een werkgever van een nieuwe medewerker/arbeider mag eisen dat deze lid is van de katholieke of protestantse kerk....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoe is het gvd mogelijk anno 2018??!!!!

Overigens werd gemeld dat de katholieke kerk in Polen (98% van de bevolking is rooms-katholiek) een bijzondere positie heeft, daar men zich niet makkelijk kan afscheiden van deze hypocriete oplichters, die een stokoud kwaadaardig sprookje propageren. Zo moet een priester van de parochie waaronder men valt, toestemming geven..... Het kan anders maar dat schijnt een lange tijd te kosten, inclusief een enorme papierwinkel.....

Er werd niets gezegd over de islam, ik neem aan dat voor hen dezelfde regels gelden, al zal ik niet opkijken als dat niet zo is........

De hoogste tijd dat het verboden wordt nog langer kinderen te hersenspoelen met het religieuze gif, waar men pas mag toetreden tot een religie op het 21ste jaar (eigenlijk nog 2 jaar te vroeg, als je de 'volwassenheid' bij deze leeftijdsgroep ziet...). Zijn we meteen af van het religieus extremisme!

Wat een wereld mensen.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten