Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 juli 2018

Koningshuis propaganda op Radio1: prominent in het nieuws >> de jaarlijkse fotosessie........

Ongelofelijk maar waar: gistermorgen prominent in het Radio1 nieuws >> de aankondiging dat later op de dag de jaarlijkse fotosessie van het 'koninklijk gezin' zou plaatsvinden........

Logisch ook hè, dat men zoveel aandacht heeft voor het koningshuis..... Immers het hele land staat volgens de media, het grootste deel van de politici en opiniemakers achter deze belastinguitvreters........ Vreemd dan dat het nationaal condoleance register na de dood van Johan Friso door iets meer dan 20.000 mensen werd getekend....... 20.000 of 17.000.000, toch echt een aanmerkelijk verschil....... (niet eens 1% van de bevolking)

Daarover gesproken: het is voor het laatst dat er ook foto's werden genomen op landgoed de Horsten, aldus dit 'uiterst belangwekkend nieuwsbericht', daar het 'koninklijk gezin' gaat verhuizen.... Er werd niet verteld naar welke plek het gezin verhuist: dat is paleis Huis ten Bosch, voor een godsvermogen opgeknapt daar het koningshuis onder Beatrix dit paleis blijkbaar volkomen had uitgewoond........ (dit nog naast alle kleine renovaties die al plaatsvonden tijdens de bewoning onder Beatrix)

W.A. heeft op het landgoed de Horsten (Wassenaar) geprobeerd vastgoedhandelaar te spelen, door daar huizen te laten bouwen, die hij verkocht zou hebben...... Benieuwd of Karst Tates daar nog voor nop heeft gewerkt, Tates je weet wel de zogenaamde aanslagpleger op het koninklijk huis in Apeldoorn.... Een heel vette leugen om het Nederlandse volk nog meer sympathie bij te brengen voor het koningshuis. Een video die na het gebeuren op het internet werd geplaatst is daar met spoed weer vanaf gehaald, daar duidelijk te zien was, dat de bus een bocht nam, weg van monument De Naald, terwijl Tates in een hoek van 90 graden de andere kant opreed en al rijdend (ik schat) minstens 40 meter was verwijderd van de bus....... Tates reed richting het monument, waarmee deze man, die ten einde raad was, zich het leven benam en dubbel jammerlijk dat van andere aanwezigen...... Maar nee, de media en de politiek blijven de leugen erin houden dat hier sprake was van een aanslag op het koningshuis........ (Tates, een aannemer, zou niet zijn betaald voor geleverde werkzaamheden, waardoor hij aan de grond raakte en tot zijn jammerlijke daad kwam, degene die hem niet zou hebben betaald? Willem Alexander........)

Zo zag het er vorig jaar uit. | Foto: ANP
'Zo gewoontjes ook', wat 'leuk hè..???

Zie ook:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten