Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 13 juli 2018

NOS brengt doelbewust anti-Russische propaganda

Had het al een paar keer voorbij horen komen op Radio1, demonstranten die in Moskou heel dapper in de volgorde van de kleuren op de LGBT regenboogvlag poseerden in Moskou.... Moet met het schaamrood op de kaken erkennen dat het me amper opviel, terwijl ik weet dat de LGBT vlag niet verboden is in Rusland, net zo min als homoseksualiteit daar verboden is, terwijl de NOS ('onafhankelijk' zendgemachtigde) dit tussen de regels door wel suggereert......

Ach wat wil je als je ziet dat de NOS en andere publieke zendgemachtigden figuren als Hubert Smeets, Hella Rottenberg en Laura Starink van Raam op Rusland (RoR), keer op keer laten opdraven om hun meer dan smerige en doorzichtige anti-Russische propaganda te spuien... Raam op Rusland is niets meer en niets minder dan een NAVO en militair-industrieel complex lobbyorgaan, bevolkt door de hiervoor genoemde oorlogshitsers......

Zag trouwens dat in de 'Raad van Advies' (ha! ha! ha! ha!) die Raam op Rusland ten dienste staat, een fiks aantal bekende Nederlandersis te vinden, die nu voor eeuwig voor lul staan, zoals broodschrijver Geert Mak (oké die stond al te kijk als een mislukte praatjesmaker), Harry van den Berg (PvdA grootoplichter), Dick Berlijn (grootlobbyist voor Lockheed Martin en de NAVO, met al een enorm aantal aantoonbare leugens op z'n naam), Ben Knapen (een psychopathisch CDA leeghoofd) en Marcel Kurpershoek (de naam van deze dombo is al voldoende om me te laten kotsen).... Er staan nog veel meer 'bekende Nederlanders' op de lijst.

Het hieronder opgenomen schrijven aan Stan van Houcke, aanleiding voor dit bericht, vond ik gisteren op diens blog:

Beste Stan, 

Hier een bericht op nos.nl van deze week:


Ik weet niet hoe je dit moet noemen precies, maar de NOS zet een bericht op de webpagina dat niet klopt; homoseksualiteit is in Rusland niet verboden, homo's worden niet vervolgd en de LGBT vlag is niet verboden.

Als dit geen nepnieuws, propaganda of manipulatie van de publieke opinie is dan is het zeker bijzonder amateuristische journalistiek van een bedroevend niveau. Voila de Nederlandse onafhankelijke, objectieve, betrouwbare nieuwsbron.

Groeten,
Peter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten