Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 25 juli 2016

Arbeidshervorming zorgt voor verhoging welstand....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, bij de ondernemers!

Gistermorgen op BBC World Service een lamme discussie over arbeidshervorming, dit n.a.v. het door de strot duwen bij de Franse bevolking van arbeidshervormingen, door de 'socialistische' (lees: neoliberale) regering Hollande*.

Aangeschoven o.a. Dan Mitchell van het Cato instituut (Washington D.C.). Griekenland heeft wat betreft de EU de grootste hervormingen op de arbeidsmarkt doorgevoerd en ondanks dat, is de werkloosheid verder gestegen...... Mitchell wijt dit 'aan het feit' dat er nog steeds 'een te grote bescherming' wordt gehandhaafd voor werklozen........

Ja die durft hè, godverdomme!! Veel terminale Griekse patiënten kunnen niet eens aan medicijnen komen, daar ze simpelweg te duur zijn, maar zoals u kon lezen: wat Mitchell betreft moeten deze mensen nog verder worden afgeknepen.....

Je kan er donder op zeggen, dat Mitchell het helemaal eens was met de enorme hypotheekverstrekking op de pof, de aanleiding voor de bankencrisis in 2008 (die nog steeds voortduurt) waardoor nu zelfs een enorm aantal VS gezinnen in tentsteden moet leven...... U hoeft uiteraard niet naar het inkomen van Mitchel te vragen, dat ligt minstens dik boven de twee ton per jaar......

Dat was het nog niet wat betreft Griekenland, volgens Mitchell zijn er nog steeds teveel beperkingen voor bedrijven...... Let wel beperkingen wat betreft bijvoorbeeld labeling van producten, labeling waarmee de consument bijvoorbeeld kan lezen welke ingrediënten zijn gebruikt, zoals genetisch gemanipuleerde groente....... U begrijpt uiteraard dat Mitchell een groot voorstander is van TTIP en daarmee o.a. schijt heeft aan de voedselveiligheid in de EU!!.

Opperploert Mitchell stelde, dat wanneer deze regels worden opgeruimd en het sociale vangnet (dat nog amper bestaat in Griekenland) totaal wordt afgebroken, de welstand van de Grieken, vanzelf zal groeien........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De schoft durfde de VS als voorbeeld te noemen, terwijl daar mensen met zelfs drie banen, nog niet rond kunnen komen en bepaald niet doordat ze een 'gat in hun hand hebben...'

De totale fascistische inhumaniteit van schoft Mitchell kent geen grenzen, dat bleek wel toen hij durfde te stellen, dat 19de eeuwse arbeiders in de industrie weliswaar 12 uur moesten werken (6 dagen per week!), maar dat zij het, ondanks hun hongerloon en inhumane werkomstandigheden, toch beter hadden dan hun collega's die bijvoorbeeld bij boeren werkten....... Let wel: veel van deze arbeiders hebben zich daadwerkelijk doodgewerkt...!!! Zet dat eens af tegen het smerige gezegde, dat er nog nooit iemand is doodgegaan van werken.......

Mensen ik kan wel blijven vloeken: Mitchell durfde doodleuk te stellen, dat de slaven in de 'sweatshops' (waar hij duidelijk ook de gebarricadeerde textielfabrieken in bijvoorbeeld Bangladesh mee bedoelde), altijd nog 3 keer meer verdienen, dan hun collega's buiten die sweatshops..... Let wel: drie keer meer dan bijna niets, is nog steeds bijna niets!!

Ik wens Mitchell en Hollande, plus hun familie's voor 3 generaties enorme armoede en onderwerping door psychopathische bazen!! Jezus christus wat een onmensen!!!!

Overigens hoorde ik, dat in de Franse arbeidshervormingen, ook bepalingen zijn opgenomen, waarmee de vakbonden deels buiten spel worden gezet.......... Ongelofelijk!!

* Zie: 'Franse regering voert 'arbeidshervorming' door, een paar dagen na verlenging staat van beleg.......' (klik ook op de 'links' in dat bericht).

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Mitchell'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten