Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 11 juli 2016

EU tekent 'Privacy Shield' zodat de VS uw internet gedrag kan bestuderen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Als u nog niet overtuigd was, dat we als de donder uit de EU moeten, hier een nieuwe reden: Het EU bestuur, NB een instituut dat we niet naar huis kunnen sturen (!!), heeft een paar dagen geleden het 'Privacy Shield' verdrag met de VS ondertekend...... Met dit verdrag worden onze persoonlijke data van Google, Facebook en Master Card (en reken maar een heel groot deel van de rest, neem Microsoft) op VS servers opgeslagen.

Oké, dat was al zo, maar vorig jaar zette de 'Europese rechter' een streep door een al bestaand verdrag met de VS, o.a. daar de rechter dit als een ernstige schending van het recht op privacy zag. Eigenlijk had men toen alle gegevens terug moeten sturen naar de EU. Dat was niet nodig aldus het ondemocratische EU bestuur: "We passen daar wel even een mouw aan..!!"

En zo geschiedde, zonder ons medeweten, naaide het EU bestuur ons deze mouw aan, onder de noemer 'PrivacyShield........'  Vice-president van de Europese Commissie Andrus Ansip en EU commissaris van Justitie Věra Jourová, stelden in een verklaring dat: the agreement ensures “a high level of protection for individuals and legal certainty for business.........” ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Kwam die ondertekening even 'mooi' uit: de reguliere media-organen als Radio1 en BNR hadden natuurlijk geen tijd om aandacht te schenken aan zoiets 'onbelangrijks' als een enorme aantasting van onze privacy, dit vanwege de bbq-hysterie op het Binnenhof (ook een 'mooi voorbeeld' in de strijd tegen de klimaatverandering...).......

Dit alles nadat men in een paar dagen tijd een ongelofelijk aantal wetten en regels door een vermoeide Tweede Kamer jaagde, zoals men dat jaarlijks pleegt te doen, 100 vliegen in 1 klap!! Overigens wel veel geblaat op de radio over die laatste paar dagen en aandacht voor een paar 'debatjes', maar geen fatsoenlijke lijst met zaken, die er in een paar dagen tijd doorheen werden gejast........

Snowden, die o.a. de grote aantasting van onze privacy naar buiten bracht, waardoor ook deze zaak in de belangstelling kwam, zei het volgende: "It's not a privacy shield, it's an accountability shield. Never seen a policy agreement so universally criticized...." Helaas meneer Snowden, Nederland behoort niet tot het universele, van kritiek is hier amper sprake........ Uiteraard heeft Snowden het grootste gelijk, hoe durven ze 't godverdomme een 'Privacy Shield' te noemen??

Het verdrag geldt voor alle privé data van personeel en de gedetailleerde gegevens over wat men doet op het internet ........

De VS heeft beloofd 'zorgvuldig om te gaan met de gegevens en alleen in bepaalde gevallen toegang te zoeken tot uw data.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een ondertekende belofte van de VS, nee dan zit 't wel goed, dat heeft de VS wel bewezen in het verleden!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nexit nu!!

Hier de link naar het originele bericht, waarover Information Clearing House afgelopen zaterdag berichtte.

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dat geldt niet voor de labels: Ansip, Edward Snowden en Jourová.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten