Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 12 juli 2016

Sofie in 't Veld: EU burgers moeten meer inspraak krijgen, het moet democratischer, maar niet via een referendum.......

De totaal wezenloze D666 grofgraaier in het EU parlement, in 't Veld, was gistermorgen te gast in Standpunt NL. Hier sprak het leeghoofd over de EU en hoe het verder moet met de EU na de Brexit.

Burgers (uit de EU) moeten meer inspraak krijgen en het moet democratischer, aldus in 't Veld, die hiermee in feite twee keer hetzelfde oplepelde. Dit terwijl ze voorafgaand aan het Oekraïne-referendum nog stelde, dat een referendum prima is, maar dat burgers uit een land, niet zouden mogen beslissen over de burgers uit een ander land..... Daarmee sloot ze in feite elk referendum uit over de EU, of over EU wet- en regelgeving.

M.a.w.: Nederlanders mogen zich niet uitspreken over de zoveelste uitbreiding van het EU monster, dat meer en meer macht claimt en intussen zelfs lidstaten naar de kloten kan helpen, zoals we zien met Griekenland...... Zoals we ons ook niet in een referendum mogen uitspreken over een zaak als TTIP, het 'vrijhandelsverdrag' met de VS......

Nee, Nederlanders mogen zich met voorkeur alleen uitspreken in een door D66 goedgekeurd referendum.........

Overigens ook over het Brexit-referendum was in 't Veld alles behalve goed te spreken..... Burgers die voor zichzelf kiezen (om uit de EU te stappen), moet dus 'ook al niet' kunnen...... ha! ha! ha! ha! ha! Ik vrees dat er van het 'D66 kroonjuweel' referendum, niet veel meer over is......

Na herhaaldelijk vragen, bleef in 't Veld een direct antwoord schuldig op de vraag of de EU meer macht moet krijgen..... Nee, ze wil wel een 'grotere rol' voor het Europese Parlement (EU Parlement), maar dat heeft niet per se te maken met macht, aldus de flapdrol....... ha! ha! ha! ha! ha! Nee, hoe kom je erbij??!!!

In 't Veld moest nog even wijzen op het feit, dat het EU parlement democratisch is gekozen, alsof dat een excuus is voor machtsmisbruik, jéééééézus!!

Het dagelijks bestuur van de EU is zo democratisch, dat het niet eens naar huis kan worden gestuurd, dat is 'de democratie' die een D66 politicus anno 2016 geweldig vindt.......

D66: Democraten 66....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Daarover gesproken (en god spaar ons): dit jaar 50 jaar D66, nou zeg maar 50 jaar D666!! Minstens 40 jaar te lang, gevuld met smerige hypocriete D66 politiek! Dat wordt in oktober één grote verensteekpartij in vieze neoliberale D66 reten, gadver!!

In 't Veld maakte één ding nog eens duidelijk, met haar optreden in Standpunt NL: Nexit nu!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'kroonjuweel'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten