Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 30 juli 2016

Olympische Spelen met speciaal onderdeel: het martelen van paarden........

Op z'n zachts gezegd, ik ben geen sportfanaat, dat zal u (als regelmatig bezoeker) niet zijn ontgaan. Vandaar dat ik nooit sporten volg op radio en tv. Zo kon het geburen dat ik gistermorgen uit m'n stoel donderde, toen ik op BNR hoorde, dat 'dressuur' (door marteling van paarden afgedwongen onnatuurlijke bewegingen) een 'Olympisch nummer' is........

Rond 11.36 u. was Cees Slings op BNR te horen, hij maakt de muziek voor een paar dierenbeulen, die hun paarden, na een lange periode van marteling, totaal onnatuurlijke bewegingen laten maken...... BNR presentator, de volvette oliebol Hemmen zei tegen Slings: "U laat de paarden dansen........" ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een lul!!

Alsof het de grootste ambitie van paarden is, om ten eerste al een mens op hun rug te hebben en dan ook nog eens totaal onnatuurlijke bewegingen te maken, op muziek waar paarden niets mee hebben.......

Nogmaals: paarden dressuur aanleren, kan alleen middels marteling!! Daarom kan je figuren als Anky van Grunsven niet anders zien, dan als smerige dierenbeulen!!

Moet u nagaan: de paarden uit bijvoorbeeld Nederland moeten voor de Olympische Spelen ook nog eens per vliegtuig naar Brazilië worden vervoerd.... Hoe men dat ook doet, zo'n vlucht is een marteling voor een paard, dat bepaald niet heeft gevraagd om duizenden kilometers 'mee te mogen' met een vliegtuig....... Barbaars!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: dressuur, van Grunsven, paardensport en Slings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten