Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 juli 2016

Vakbond van Machinisten doorgedraaid na 30 rondjes rond de kerk.........

Een paar dagen geleden berichtte ik over een nieuwe app, die de NS aan machinisten geeft*, voor een 'veiliger spoor', terwijl echte veiligheid op het spoor nog op zich laat wachten tot 2028........ Te zot voor woorden natuurlijk, een machinist heeft een grote verantwoordelijkheid voor de reizigers en zou zo min mogelijk moeten worden afgeleid....... Terecht tekende de Vakbond voor Machinisten en Conducteurs bezwaar aan tegen deze app, daar deze de aandacht van de machinist op zeker afleidt.

Wie schetst mijn verbazing, toen ik gisteren het volgende bericht bij BNR hoorde (na 7.30 u.): De NS wil het gebruik van 'slimme telefoons' en 'tablets' door treinmachinisten aan banden leggen, daar er teveel tijd wordt besteed aan deze apparaten, wat leidt tot gevaarlijke situaties...... Dat schoot de Vakbond van Machinisten in het verkeerde keelgat, zij vinden dat de machinisten wel gebruik moeten kunnen blijven maken van telefoon en 'tablet....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ongelofelijk wat een stel idioten, dat geldt overigens omgekeerd evenredig voor de NS: eerst een app uitdelen en dan het gebruik van telefoon en 'tablet' aan banden leggen........
Te belachelijk voor woorden mensen, allemachtig wat een stel klootzakken!!

* Zie: 'Dijksma: NS geeft machinist app, i.p.v. spoor echt veilig te maken......... ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten