Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 12 juli 2016

'Onafhankelijke pers', of hoe u dagelijks wordt besodemieterd en u nieuws wordt onthouden.....

Het volgende bericht vond ik afgelopen zaterdag op het blog van Stan Van Houcke. Hij kreeg het toegestuurd als ingezonden mededeling, het bericht komt van de Groninger Krant.

Helaas, kreeg ik het bericht niet gekopieerd (en heb de tijd niet het op een andere manier weer te geven), hier de inleiding van het artikel, waarna u op de link voor het volledige artikel kan klikken:

Een groot aantal berichten die een beter beeld zouden kunnen geven van de werkelijke agenda van machtselites verschijnen niet in de Nederlandse pers. Hoe kan dit? Zijn alle persbureaus in handen van Amerikaanse investeringsmaatschappijen wellicht? Is de NPO bevooroordeeld? Laten we gewoon eens kijken naar enkele nieuwsfeiten die wij amper tot niet in Nederlandse kranten konden vinden en de feiten die anders gepresenteerd worden dan in de internationale pers.

Klik hier voor het vervolg, lezen mensen, het is zonder meer uiterst verhelderend te zien, hoe u wordt gemanipuleerd, bijvoorbeeld in de zaak MH17!! Uit het artikel blijkt eens te meer (en zoals al vaak op deze plek gesteld), dat de reguliere media organen alles behalve onafhankelijk zijn!

Voor meer berichten na.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Eijsink'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten