Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 23 juli 2016

Exxon lobbyist (politicus) dagvaardt milieugroepen voor kennis bij Exxon over klimaatverandering.......

Om met fascist Eerdmans te spreken: "Het moet niet gekker worden in de wereld!" Kreeg gisteren een mail van Environmental Action, met de vraag een petitie te tekenen, tegen de dagvaarding aan o.a. milieugroepen door representative en Chairman of the House Science Committee, Lamar Smith.

Het was grootlobbyist voor oliemaatschappijen Smith in het verkeerde keelgat geschoten, dat een aantal (staat) procureurs-generaal en milieugroepen waaronder Greenpeace, oliegigant Exxon verantwoordelijk houden voor het opzettelijk verzwijgen van kennis over de klimaatverandering en zich zelfs verzette tegen mensen en groepen, die dit wel openbaarden.

Al in 1970 wist men bij Exxon uit eigen onderzoek, dat de klimaatverandering een feit was en dat deze m.n. werd veroorzaakt door het gebruik van fossiele brandstoffen.......... Exxon heeft daar niet naar gehandeld, integendeel: Exxon ontkende tot voor kort, dat er sprake was van een door mensen gecreëerde klimaatverandering en betaalde foute wetenschappers dit standpunt te bevestigen.......

Op zo'n manier opereren zou je zonder meer terroristisch kunnen noemen, immers niet alleen de klimaatverandering was een feit met eerder genoemd onderzoek, maar sinds 1970 zijn er ook nog eens een onnoemlijk groot aantal mensen overleden aan de gevolgen van het gebruik van fossiele brandstoffen.........

Alleen al in Nederland overlijden jaarlijks 18.000 mensen aan de gevolgen van langdurige inademing van auto uitlaatgassen...... Ter vergelijking: jaarlijks overlijden er 20.000 mensen aan de gevolgen van roken........ Beiden overlijden overigens na een meestal akelig ziekbed........

Daarnaast zijn er al een even onnoemelijk aantal mensen omgekomen bij natuurrampen, als orkanen, die in veel grotere getale voorkomen, dan in de eeuwen voor de 20ste....... Trouwens als ik me niet vergis, is ook de kracht van die orkanen nog eens toegenomen, als gevolg van de klimaatverandering.....

Volgens Smith schenden deze procureurs-generaal en milieugroepen de wetenschappelijke vrijheid van spreken..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus christus wat een tyfushond!! (met excuus aan de viervoeters, die edele dieren zijn, vergeleken bij hellebeest Smith!!).

Als ik het goed begrijp kan je in de VS dus mensen oplichten, feiten verzwijgen en keihard in het openbaar liegen, waarna je bij ontmaskering als enorme ellende verspreider, je kan beroepen op de vrijheid van meningsuiting....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Smith ontving vanaf 1998 al $ 700,000.-- van de grote oliemaatschappijen, maar u las het: daar doet hij dan ook goed z'n best voor!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dit is niets anders dan enorme corruptie!!

En dan zijn er nog economen en andere 'financieel deskundigen', politici en 'onafhankelijke journalisten', die met een stalen gezicht verklaren, dat er niets mis is met lobbyen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'ExxonMobil vervolgd voor 'misleiding...' Nou zeg maar het op grote schaal bedonderen van de kluit!!'

        en: 'Shell was al in 1989 overtuigd van klimaatverandering.............'

        en : 'Exxon lobbyist (politicus) dagvaardt milieugroepen voor kennis bij Exxon over klimaatverandering.......'

        en: 'Shell, ExxonMobil en andere oliemaatschappijen gaan 180 miljard dollar investeren in plasticproductie.........'

        en: 'Anti-Russische propaganda, waarin Rusland verantwoordelijk wordt gesteld voor de protesten tegen VS pijpleiding projecten, ook al als onzin doorgeprikt' (met weer 'een mooie rol' van opperploert Lamar Smith)

        en: (voor 'de leut'): 'Marianne Zwagerman hekelt klimaatverandering.......'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten