Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 13 oktober 2017

Seks 'cliffhanger' op Radio1........

Zat gistermorgen te werken en met 'een half oor' even na 9.30 u. naar Radio1 te luisteren, op het moment dat Ghislaine Plag aankondigde wat er in haar programma 'De Ochtend' te horen zou zijn.

In samenspraak met een trut die verslaggever is voor de 'Nieuwsgieren', een rubriek in 'De Ochtend', stelde deze 'nieuwsgier' dat ook seks ter sprake zou komen.........  Dat was volgens Plag een 'cliffhanger', waarop de twee zaten te giechelen.......... Leuk hè, praten over seks....?

De Nieuwsgieren behandelden deze week taboes.

Ik heb nog wel een suggestie voor sensatie Radio1: noem vaak de woorden poep en pies, zo leuk joh..........

Radio maken anno 2017....... Frank Zappa zei het in het verleden al: "Kill ugly radio" (Frank is not dead, he just smells funny)

Hier nog een paar albums van Zappa:
Als je op het label recept klikt, direct onder dit bericht, krijgt je een groot aantal muzikale recepten te zien, na een aantal recepten even opnieuw onder het laatst gelezen/gehoorde recept klikken op dat label, daar je anders hetzelfde recept een aantal keren herhaald ziet worden. Zie ook mijn Facebook pagina voor muziek, petities en gepubliceerde berichten (ook van anderen, al heb ik daar de laatste maanden wat minder tijd voor gehad).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten