Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 oktober 2017

ACM laat andermaal zien een peperduur flutorgaan te zijn: samenwerking KLM - Schiphol niet verder onderzocht........

Donderde vanmorgen weer eens van m'n stoel toen ik op BNR na 9.00 u. hoorde, dat de Autoriteit Consument en Markt (ACM) het onderzoek naar oneigenlijke samenwerking tussen de KLM en Schiphol heeft gestaakt....... Hoewel het overduidelijk is dat de KLM en Schiphol concurrenten van KLM op afstand hebben gezet, stopt ACM met een onderzoek dat godbetert 4 jaar heeft geduurd!!!!

Ondanks dat lange onderzoek en de overduidelijke belangenverstrengeling onderneemt de ACM verder geen actie.......

De toezeggingen van Schiphol en de KLM dit niet nog eens te doen, zijn genoeg voor de ACM........

De reactie van ACM bestuursvoorzitter Chris Fonteijn : "De ruimte op Schiphol wordt steeds schaarser, dus moet het speelveld voor de concurrentie gelijk zijn. We moeten voorkomen dat KLM oneigenlijk bevoordeeld wordt ten opzichte van andere luchtvaartmaatschappijen. Met deze toezeggingen aan de ACM maken KLM en Schiphol duidelijk hoe zij daarvoor gaan zorgen." 'Bevoordeeld wordt?' 'Bevoordeeld is', bedoelt de oplichter! en dan nog een 'toezegging' die een garantie is....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Belachelijk!

In een land waar het recht veelal krom is en waar organisaties als de ACM onderzoeken doen, heeft rechtvaardigheid amper of geen kans!

Benieuwd wat de beloning van Schiphol en de KLM op termijn zal zijn voor de bewezen diensten van Fonteijn en andere grofgraaiers van de ACM............. (tegenwoordig wachten we daar een paar jaar mee, zoals PvdA opperhufter Dijsselbloem gisteren in het openbaar durfde te zeggen >> wellicht later meer over diens uitlatingen)

Weg met de ACM, een belastinguitvreter en lam orgaan met een top, die zoals nu weer eens is aangetoond, is verzadigd van lobbyisten voor het bedrijfsleven......

Het is te hopen dat luchtvaartmaatschappijen als easyJet Schiphol en de KLM strafrechtelijk gaan vervolgen, wellicht dat men tegelijkertijd de ACM even grondig de oren kan wassen.......

Voor meer 'enerverend nieuws' over de ACM, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten