Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 5 februari 2018

Esmond Bradley Martin, anti-ivoorhandel activist vermoord...........

In het BBC World Service nieuws van 12.30 u. (CET) vandaag, het bericht dat Esmond Bradley Martin, een anti-ivoorhandel activist is vermoord in Kenia...... Eerder werkte Martin voor de VN, waar hij zich ook met de bestrijding van de ivoorhandel bezig hield.

Dr. Esmond Martin speaking on May 5, 2008 in Washington, DC

Esmond Bradley Martin documenteerde de (illegale) handel in ivoor, o.a. door het bezoeken van zwarte markten waar ivoor werd verhandeld in landen als Laos, China en Vietnam, waar hij onder meer in het geheim foto's maakte en prijzen van ivoor vastlegde.

Mede door het werk van Esmond Bradley Martin heeft China de import van ivoor verboden. (onlangs had Avaaz alweer het gore lef te stellen dat dit succes, het verbod op ivoorimport in China, hoofdzakelijk te danken is aan het werk van haar organisatie....... Avaaz doet dit keer op keer als een zaak wordt verboden, waar zij als één van de vele organisaties een petitie tegen voerden....... Ach ja het is dan ook lucratief een dergelijke organisatie op te zetten, althans voor de top van die organisaties........)

Esmond Bradley Martin is schandalig genoeg bepaald niet de eerste activist die tegen de ivoorhandel werkte en werd vermoord........ De politie in Kenia houdt het op een ordinaire roofoverval, echter als je ziet hoeveel mensen er al zijn vermoord, die zich verzetten tegen deze barbaarse handel, rijst de vraag of de Keniaanse politie gelijk heeft met haar constatering...... ( de vraag stellen is haar beantwoorden)

Voor meer berichten over ivoorstroperij, klik op dat label, direct onder dit bericht.

Zie wat betreft Avaaz ook:
'Avaaz valt met fake news en desinformatie 'fake news en desinformatie' aan.....' (zie ook de links in dat bericht naar andere Avaaz manipulaties)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten