Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 13 februari 2018

Zijlstra heeft gelogen, liegt en zal blijven liegen, al helemaal als het over Rusland gaat.......

Op basis van één anonieme bron, heeft VVD oplichter Zijlstra meer dan 10 jaar lang gelogen en Rusland afgeschilderd als een expansionistische, gewelddadige natie. Hij  vertelde e.e.a. aan iedereen die het maar horen wilde, of die maar even twijfelde aan de algehele hysterie in het westen t.a.v. Rusland...... Ofwel: Zijlstra bedacht 'fake news' en zaaide dit rond als was hij zwarte piet (waar hij overigens ook achterstaat, leuk voor gekleurde VVD leden.....)

In de tijd dat Zijlstra deze leugen in de lucht hield, is de VS maar liefst 2 illegale oorlogen begonnen, heeft 2 dictatoriale regimes in Afrika gesteund in hun illegale oorlogen, heeft minstens 4 staatsgrepen op poten gezet tegen democratisch gekozen regeringen en heeft intussen meer dan 800 militaire bases over de wereld....... En toch schilderde Zijlstra in diezelfde tijd Rusland af als het land dat verantwoordelijk zou zijn voor gewelddadige expansiedrift....... (zonder een nanometer bewijs!)

Zijlstra vertelde iedereen die het maar horen wilde, dat Putin in zijn datsja o.a. tegen hem gezegd zou hebben, een 'Groot-Rusland' na te streven, een land waar ook Wit-Rusland, Oekraïne, de Baltische Staten deel van uit zouden moeten maken. Waar Putin in 2006 volgens Zijlstra aan toegevoegd zou hebben: "Kazachstan was nice to have...."

Zijlstra loog daarna dat hij e.e.a. gezegd zou hebben, om de anonieme bron (die wel aanwezig was bij die bijeenkomst) te beschermen........ Zijlstra zou destijds wel in Rusland zijn geweest, dit als eigenaar van een éénmansbedrijf dat door Shell werd ingehuurd..... Nu duidelijk is dat Zijlstra niet aanwezig was op die bijeenkomst, is de vraag wat hij dan wel heeft gedaan in Rusland...... (zaken met Gazprom, of hackers aanzetten tot het binnendringen van westerse computers en daar virussen achter te laten?)

Intussen is de anonieme bron bekend en zoals gezegd alleen dat was al een leugen, daar deze bron zich bekend heeft gemaakt als Jeroen van der Veer, destijds CEO van Shell. Van der Veer stelt Zijlstra niets te hebben gezegd over de droom van Putin, sterker nog: van der Veer stelt dat e.e.a. in het geheel niet gezegd is door Putin........ Met andere woorden: Zijlstra loog over een zogenaamde anonieme bron en heeft deze ook nog eens leugens in de mond gelegd....... Het is meer dan duidelijk dat Zijlstra een misdadige leugenaar is, maar ja wat wil je: hij is lid van de VVD....

PvdA volksverlakker Ploumen was er als de kippen bij om Zijlstra de oren te wassen, gistermorgen op BNR na 8.30 u. had ze geen goed woord over voor de leugens van Zijlstra ('vreemd hè, zo'n uitlating...'). Als Ploumen iets dergelijks was overkomen, had zij gewoon gezegd dat zij het van een anonieme bron had, die ze wilde beschermen....... ha! ha! ha! ha! ha! Dus een verhaal dat is gebaseerd op één bron, is ook voor Ploumen voldoende om haat en angst te zaaien tegen/voor Rusland........ Dit zegt wel weer heel veel over de 'kwaliteit' van de opvolgende Nederlandse regeringen, immers zij was godbetert minister in het afbraakkabinet Rutte 2!! (waar ze een enorme wanprestatie op het gebied van ontwikkelingshulp heeft neergezet....)

Lid van misdadigers en oplichterspartij VVD ten Broeke bakte ze helemaal donkerbruin, toen hij stelde dat wat er gezegd was op de bijeenkomst in de datsja van Putin, belangrijker is dan de leugen van Zijlstra (en hij daarom 'gewoon' kan blijven zitten..)... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Om te laten zien dat ook het CDA en D66 bereid waren een liegende minister te laten zitten, lieten respectievelijk van Haersma Buma en Pechtold in iets andere woorden dan ten Broeke weten het daarmee eens te zijn.......... (ook het onzelfstandig ventje Rutte die alweer premier mag spelen liet zich in dezelfde woorden uit....) Let wel: deze drie oplichters (dus inclusief Rutte) lieten eerder al weten Zijlstra een goede kandidaat te vinden voor het ministerschap op Buitenlandse Zaken, gebaseerd op diens aanwezig zijn bij die bijeenkomst in de datsja van Putin (waar hij dus niet geweest is...) ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nogmaals: Zijlstra deed zijn smerige leugens over Rusland, gebaseerd op één anonieme bron.... Het is dan ook duidelijk dat hij en de rest van Rutte 3 maar één doel hebben: Rusland zwart maken en daarmee de bevolking klaar maken voor een oorlog met dit land en dat als brave lakeien van de VS....... Uit de leugens van Zijlstra is dan weer slechts één conclusie te trekken: zijn anti-Russische propagandaleugens zijn zonder meer misdadig te noemen!! Misdadig handelen dat gisteren nog werd gesteund door Rutte, van Haersma Buma, Pechtold en nog wat volksverlakkers uit de Tweede Kamer........

Over gisteren gesproken: Zijlstra durfde nog te zeggen dat hij een goed verhaal voor zijn leugen zou hebben: het beschermen van de anonieme bron die e.e.a. aan hem verteld zou hebben, waar hij even later weer een leugen aan toevoegde >> Zijlstra stelde zonder blikken of blozen dat die anonieme bron zijn verhaal zou hebben bevestigd....... Hoe is het mogelijk: een minister die wordt betrapt op een enorme langdurige leugen en vervolgens blijft liegen om zichzelf vrij te pleiten van de eerste leugen..... (al was dit allesbehalve de eerste leugen van Zijlstra...)

Gegarandeerd dat dit niet de laatste leugen is van opperschoft Zijlstra, dezelfde ploert die de langstudeerboete voor elkaar kreeg, terwijl hij zelf meer dan 10 jaar lang studeerde (ach en voor rijke ouders, zoals die van Zijlstra, is die boete een schijntje, desnoods betalen ze dezelfde boete ook voor de universiteit waar hun kind studeert.........)

Vanmorgen op Radio1 Telegraaf plork Wouter de Winther, die het gore lef had Zijlstra in bescherming te nemen en twijfel zaaide over de verklaring van van der Veer...... Alsof Zijlstra gisteren niet nog meer leugens vertelde......... Volgens de Winther (chef parlementaire redactie en politiek commentator van de Telegrof) heeft Zijlstra tot nu toe bewezen een goed minister te zijn........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoezo een 'goed minister?' Omdat hij op recepties en diners aanwezig is geweest? Of omdat hij Rusland beschuldigt van het brengen van 'fake news' over de ramp met vlucht MH17??? Of omdat hij schijt heeft aan mensenrechten en zaken wil doen met de smerigste en bloederigste dictaturen???

Eén ding is zeker alles wat Zijlstra in zijn loopbaan heeft gezegd, ook als minister, kan met een zak zout genomen worden en is derhalve een bron van 'fake news' (of nepnieuws, wat je wilt)...... De Nederlandse regering kan voorlopig beter de vuilbek houden over 'fake news', daar deze regering totaal onbetrouwbaar is gebleken, sterker nog: het is de hoogste tijd dat meerdere uitspraken gedaan in Rutte 2 en 3 eens goed worden uitgeplozen op het waarheidsgehalte (als het gaat om de Groningse aardgasbevingen, ook daar hebben figuren als VVD hufter Kamp fiks gelogen.....)

Daarnaast hebben Rutte, van Haersma Buma en Pechtold zich volkomen belachelijk gemaakt met de uitspraken die ze gisteren hebben gedaan over deze enorme leugen van Zijlstra, zeker als je ziet dat Zijlstra zelfs gisteren nog heeft gelogen over deze zaak.......

De hoogste tijd dat het oplichterskabinet Rutte 3 opstapt en met pijlspoed graag!! Elke partij die dit kabinet blijft steunen, ook al gaat het om zaken waar men achterstaat, is verantwoordelijk voor de ellende die dit kabinet heeft veroorzaakt en nog zal veroorzaken!!

Zie ook: 'Zijlstra terecht afgetreden wegens anti-Russische propaganda, nu Rutte nog........'

       en: 'Zijlstra's leugen is vervolgbaar onder de Neurenbergse principes......'

       en: 'Zijlstra de VVD leugenaar wordt beweend, nu even de andere kant!' (cartoons en prenten)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten