Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 februari 2018

Raad van State wenst zich niet met het referendum te bemoeien, maar doet dat tegelijkertijd wel..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het lekenrecht gepeupel van de Raad van State o.l.v. uw 'koning' en CDA schoft Piet Hein 'Schipholbrand' Donner, een zelfverklaard tegenstander van het referendum, besloot dat het zich niet wil bemoeien met het referendum en tegelijkertijd wel verklaarde dat de regering het referendum mag afschaffen, zonder het volk daarin te kennen via een referendum......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wie vanaf nu de Raad van State nog serieus neemt, dient zich onverwijld bij een psychiater te melden! (hetzelfde geldt overigens voor D66 kiezers)

Zie ook: 'Democraten66? Antidemocraten666 is wat men daar echt mee bedoelt!'

PS: de partijen in Rutte 3 en dan m.n. D66 zijn niet in de laatste plaats tegen het referendum vanwege de roep om een referendum over de vrijhandelsverdragen TTIP en CETA (waar de laatste al is getekend door de EU...)...... Je zal begrijpen dat het neoliberale afbraakkabinet Rutte 3 (zoals haar voorgangers) pal achter deze verdragen staat, verdragen waarmee de bedrijven macht krijgen over regeringen en de consument het nakijken heeft....... We hebben in Nederland dan ook al jaren een bedrijfsvertegenwoordiging i.p.v. een volksvertegenwoordiging, waarbij de belangen van bedrijven (en welgestelden) voor 'onze democratische waarden' gaan......

Het referendum over TTIP en CETA staat nog steeds open, teken ajb en geeft het door!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten