Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 februari 2018

'Minister' Koolmees (D66) gaat bekijken of Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt kan worden geschrapt voor werkende migranten........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dacht dat ik er in bleef beste bezoeker, toen ik in het nieuws van 8.00 u. gistermorgen op BNR hoorde. Koolmees, die minister van Asociale Zaken en Werkgelegenheid mag spelen in krukkenkabinet Rutte 3, zal bekijken of de Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA), onderdeel van het inburgeringsproces voor migranten, kan worden geschrapt als zij al werk hebben......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoezo moet jij dat nog bekijken Koolmees? Omdat het misschien toch nodig is om mensen te treiteren met flutlessen, die al werk hebben in ons land????

Koolmees wil het eindgesprek over ONA schrappen voor alle migranten, als ze deze onzin minstens 64 uur hebben gevolgd........ 64 uur les Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt?? Koolmees kan beter de werkgevers eens aanpakken, die nog steeds massaal 'bepaalde' migranten weigeren aan te nemen, alleen vanwege hun afkomst! (en daar is in de meeste gevallen de naam al genoeg voor een afwijzing...)

Koolmees wil dat nieuwkomers zo snel mogelijk 'kunnen meedoen' en aan het werk gaan........ Het was Koolmees nog niet opgevallen dat het gros van de nieuwkomers al een paar jaar nodig heeft voor ze weten dat ze mogen blijven, daarnaast zitten ze veel te lang in de opvangcentra daar er veel te weinig woningen zijn (het gevolg van wanbeleid op woningbouwgebied, puur en alleen om de huizenbubbel op grootte te houden en de huurders zoveel mogelijk uit te wringen.... Uitwringen met bedragen aan huur, die al lang niet meer in verhouding staan tot de werkelijke waarde van het huis en dat voor veelal niet of slecht geïsoleerde huizen, die vaak minstens 2 keer zijn afbetaald, gezien de bouwkosten...)

Ach wat wil je met een leeghoofd als Koolmees, ongelofelijk wat een domme plork! Tip voor Koolmees: doe eens wat minder aan onaneren! (misschien dat je de zaken dan wat scherper ziet; al moet ik zeggen dat het me uiterst moeilijk lijkt nog iets te verbeteren aan de intelligentie van deze neoliberale hufter)

Trouwens gezien het onderwerp: het cijfergoochelinstituut CBS vond het vorige week wel kies om de Nederlanders te vertellen dat veel te veel mensen van buiten Nederland onze taal niet beheersen......... Voor zover dit waar is (wat maar zeer de vraag is), kan je stellen dat dit niet zo vreemd is, als mensen de eerste jaren in asielzoekerscentra moeten wonen, waar ze pas Nederlands les mogen volgen, als ze erkend zijn als vluchteling en dus mogen blijven......... Het is blijkbaar de taak van het CBS haat te zaaien tegen minderheden en daarmee de fascisten van PVV, FVD (Forum voor Democratie) en anderen de wind in de zeilen te geven........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten