Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 oktober 2019

Aantal VS troepen in Syrië groeit: doel 'controle op de oliewinning', ofwel VS gaat op grote schaal olie stelen

Om te laten zien dat de VS niet onderdoet voor IS (ISIS), voor velen een creatie van de VS, voert de VS het aantal troepen op in het gebied Deir ez-Zor, een olierijk gebied dat eerder werd beheerst door IS (en waar volgens een aantal deskundigen nog steeds IS groepen zouden zitten, die worden beschermd door de VS...).... 

De VS bij monde van de fascistische psychopaat Trump, heeft laten weten dat de VS recht op die olie heeft. Ofwel deze grootst levende terrorist (in 'goed gezelschap' van George W. Bush en Obama) doet in feite hetzelfde wat IS eerder flikte, immers de kilometerslange colonnes van tankwagens die vanaf Deir ez-Zor naar Turkije reden met Syrische olie, werd in het begin van de oorlog in Syrië door IS verkocht aan Turkije, NB een NAVO-lidstaat.....*

Hoe kan de NAVO toestaan dat de VS en Turkije nog deel uitmaken van het bondgenootschap, neem aan dat er in de statuten toch minstens één alinea is gewijd aan het niet stelen door NAVO troepen van goederen uit andere landen, hetzelfde geldt uiteraard voor het helen van gestolen goederen door Turkije, waarmee Turkije IS zelfs nog machtiger maakte en deze terreurorganisatie zich beter kon verweren tegen.... NAVO legers!! Hoe bont wil je het hebben??!!!

Daarover gesproken: waarom veroordeelt de EU de VS niet voor deze nieuwe terreurstap??

Wat een gestoorde wereld gvd!!!!

Het volgende artikel werd geschreven door Jason Ditz, verscheen eerder op ANTIWAR en werd door mij overgenomen van Anti-Media:

US Boosts Troop Numbers in East Syria to Control Oil


October 27, 2019 at 7:57 pm
Written by Jason Ditz

(ANTIWAR.COM) — With several hundred US troops already planned to stay in Syria to “control the oil,” US convoys are sending more troops into Syria Deir Ezzor Province from neighboring Iraq, and reinforcing the areas around the oil fields.

Exactly how many troops are there, or how many were sent is not known. President Trump previously classified troop levels in Syria, saying the enemy “must never know” of American plans. It’s not clear who the enemy is at this point, since the war’s goal is now controlling the oil.

But President Trump has indicated repeatedly that he intends to not just retain control over Syria’s oil, and that he believes the US deserves to take some oil for itself out of Syria’s fields.

With Trump escalating talk about taking the oil, it’s clear the US military is being charged with escalating its presence at the oil to preclude anyone from contesting America’s claim to the oil.

By Jason Ditz / Republished with permission / ANTIWAR.COM / Report a typo
=================================
* Zoals al vaak op deze plek gesteld: hoe is het mogelijk dat de NAVO Turkije keer op keer haar terroristische gang laat gaan en deze lidstaat niet uit het bondgenootschap zet?? Het antwoord is echter simpel: de NAVO zelf is een terreurbondgenootschap onder de hoede van de VS, dat al vanaf het begin van oprichting het militaire opperbevel voert...... Voorts is het de VS dat zich gedraagt als de grootste terreurentiteit op aarde, een vereniging van terreurstaten die alleen deze eeuw al meer dan 2,5 miljoen mensen heeft vermoord (of daarvoor verantwoordelijk is) in de illegale oorlogen die dit gestolen land vanaf 2001 is begonnen...... De agressieve en bloedige acties van de VS en de rest van de NAVO-lidstaten hebben dan ook helemaal niets te maken met het brengen van democratie en stabiliteit, integendeel!!! (vergeet niet dat de huidige demonstraties in Irak alles te maken hebben met de illegale oorlog die de VS en een aantal NAVO-partners [waaronder Nederland] in 2003 tegen Irak begon, een oorlog die in feite nog steeds doorgaat......)

Zie ook:
'OPCW valt door de mand, klokkenluider: Douma gifgasaanval werd niet uitgevoerd door Syrische leger' (zie de links in dit eerdere bericht van deze dag, voor meer over de gifgasaanvallen, die niet door Assad werden uitgevoerd)

'Al-Baghdadi (top ISIS) vermoord, nu nog zijn bazen berechten'

'Dood al-Baghdadi: VS heeft haar eigen creatie vermoord....'

'Syrië en wat de reguliere media je niet vertellen'

'Turkije's illegale oorlog in Syrië: Rutte wil wel pleiten voor een strenger wapenembargo, al zal dat geen zin hebben......'

'Turkije helpt ISIS gevangenen: minstens 750 IS strijders zijn al gevlucht'

'Turkse illegale inval in Syrië verdedigd op Radio1'

'Syrisch leger neemt posities in voor de strijd met de Turkse agressor'

'Turkije's oorlog tegen de Koerden in Syrië: media hebben niets geleerd en gaan door op de oude voet'

'Lucas Waagmeester, NOS correspondent in Turkije, met 5 km/u. uit de 'Koerdenbocht'' (zoals je ziet: de tweede keer in één week tijd dat de NOS met Turkse propaganda komt)

'Turkije bombardeert eerste Koerdische doelen in Syrië nadat Erdogan aankondigde dat Turkije snel een 'geplande inval' zal uitvoeren'

Turkish Invasion of Syria Begins: Jets Filmed Bombing Kurdish Targets

'New York Post geeft 5 jaar te laat toe: IS werd en wordt gesteund door Turkije'

'Syrië: de etnische, culturele en religieuze zuivering door Turks leger en islamitische terreurgroep'

'Turkije valt weer illegaal Syrisch gebied binnen: NAVO-lidstaten stil......'

'Turkije klaar voor nieuwe inval in Noordoost-Syrië'

'VS keurt raketleveringen van Turkije aan terreurgroep in Syrië goed'

'Erdogans vrouw krijgt mensenrechtenprijs WHF voor 'opvang' vluchtelingen......'

'Koerdische gevangenen in Turkse gevangenissen massaal in hongerstaking'

'Erdogan stelt militaire operatie uit op verzoek van Trump >> Turkse inval op Syrisch-Koerdisch gebied aanstaande'

'Idlib: akkoord Turkije – Rusland leidt tot grote aanval op Syrië.....'

'Turkse verkiezingen: Stoltenberg (roverhoofdman NAVO) feliciteert Erdogan met zijn verkiezing tot dictator'

'Turkse geheime dienst ontvoert etnische Turken in het buitenland........'

'Turkije bombardeert ziekenhuis in Afrin, waar blijft de westerse verontwaardiging zoals die over de bevrijding van Oost-Ghouta?'

'Turkse illegale inval Syrië gaat gepaard met etnische zuivering.......'

'Turks referendum: een NOS 'verslag' door Lucas Waagmeester..........'

'Bomaanslag in Istanbul: anti-PKK propaganda op Radio1........'

'Koenders doodstil over Turkse terreur tegen de Koerden en Lucas Waagmeester (NOS) met kromme berichtgeving over de Koerden en de Turkse overheid.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten