Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 27 november 2019

RELX, informatie- en dataleverancier, koopt 3D4Medical Limited, een bedrijf dat zich bezighoudt met 3D tech. voor medische toepassingen

Alsof er niets is gebeurd, waar onlangs berichten opdoken dat misdadigers proberen medische dossiers te achterhalen uit computers van ziekenhuizen en verpleeghuizen, heeft informatie- en dataleverancier RELX een bedrijf gekocht dat zich bezighoudt met 3D technologie voor medisch gebruik..... Wat moet een informatie- en databeheerder met een bedrijf dat werkzaam is in de gezondheidszorg....??

Overigens het bedrijf dat het onderdeel verkocht is Malin, een biotechinvesteerder.... RELX is onderdeel van Elsevier en dat roept meteen de volgende vraag op: wat moet Elsevier ten eerste met een informatie- en dataleverancier en ten tweede met een bedrijf dat medische 3D technologie ontwikkelt??

Vierde vraag: welke overheidsplork heeft hier toestemming voor gegeven???

DeBeurs.nl bracht dit bericht vandaag:

RELX koopt onderdeel van Malin

Gepubliceerd op 27 nov 2019 om 08:36 

LONDEN (AFN) - Informatie- en dataleverancier RELX koopt het onderdeel 3D4Medical Limited van biotechinvesteerder Malin. 3D4Medical Limited houdt zich bezig met 3D-technologie voor medisch gebruik.


Malin haalt naar eigen zeggen met de verkoop aan RELX-onderdeel Elsevier ruim 17 miljoen euro op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten