Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 november 2019

Joost Sneller (Tweede Kamer D66) laat ten overvloede zien hoe hypocriet D66 is: hij wil een 'burgeramendement'

Joost Sneller, een knurft van Democraten 66, heeft het plan een burgeramendement te introduceren. Met het burgeramendement kan de burger opmerkingen plaatsen t.a.v. wetsvoorstellen, volgens Sneller is dit een democratisch instrument dat de kloof tussen politiek en burger moet slechten...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het meest probate middel om de burger invloed uit te laten oefenen op de politiek is het referendum, ooit het 'kroonjuweel' van D66 dat door Kasja Ollongren werd afgeschoten, terwijl zij NB minister is van D66!!!


Volksverlakker Joost Sneller, Kamerlid namens D66. Beeld ANP

Om een burgeramendement te laten plaatsvinden moet je 70.000 handtekeningen verzameld hebben. Let wel het gaat hier om het invoeren van een burgeramendement op een wetsvoorstel door een lid van een partij die deel uitmaakt van de zittende regering. Als die regering een Kamermeerderheid heeft, krijgt zelfs de oppositie geen wijzigingen in zo'n voorstel doorgevoerd, laat staan dat men naar burgers zal luisteren (ja, kijk als die burgers grote ondernemers, miljardairs of 'boeren' zijn, dan wel deel uitmaken van de bouwmaffia, luistert de regering wel, zoals je begrijpt....)

Het meest schunnige dat Sneller te berde durfde te brengen was wel de uitspraak dat D66 nog steeds voor een referendum is en dan een bindend referendum....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Kortom: Ollongren schoot het correctief referendum af, terwijl zij en de rest van D666 wel voor een bindend referendum zouden zijn, waar een bindend referendum een stuk verder gaat dan een correctief referendum...... Denkt Sneller nu werkelijk dat heel Nederland imbeciel is geworden??? Jezus wat een oplichter!!

Zakkenwasser Sneller dacht critici de mond te kunnen snoeren met de uitleg die hij vanmorgen op BNR en Radio1 gaf en waarin hij stelde dat zijn voorstel heel anders is dan een referendum..... Alsof dat ook maar iets afdoet aan het feit dat D66 haar idealen nogmaals heeft verraden met het afschieten van het referendum en waar het blijkbaar op is teruggekomen (na daling in de peilingen) met een pleidooi voor een bindend referendum....... Ongelofelijk wat een stel oplichters!!

Nogmaals: D66 heeft het meer dan verdiend om volledig weggevaagd te worden bij de volgende verkiezingen!! Laat je nooit weer naaien door dit neoliberale schoftentuig dat bovendien niets met groen en duurzaamheid van doen heeft!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten