Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 15 augustus 2022

Jaap Hamburger (EAJG) heeft grote kritiek op Israëls omgang met Palestijnen

Via een Twitterbericht van Lieve Linkse en Dré Oudman kwam ik terecht op een artikel van Claire Schut (Joop). Hierin onder andere een toespraak van Jaap Hamburger, de huidige voorzitter van 'Een Ander Joods Geluid' (>> EAJG). Een toespraak die hij hield tijdens een protestactie afgelopen zaterdag op het Jaarbeursplein in Utrecht.

De protestactie werd georganiseerd als reactie op de ongebreidelde terreur van de fascistische apartheidsstaat Israël tegen de bewoners van de Gazastrook en dan met name de recente terreur. De Gazastrook is in feite een getto dat het best is te vergelijken met het Joodse getto in Warschau tijdens de Tweede Wereldoorlog (WOII)...... 

Tijdens deze grootschalige terreur kwamen 47 Palestijnse mensen om het leven, ofwel die werden gruwelijk vermoord door het terreurleger van Israël. Onder de dodelijke slachtoffers 16 kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar......

Jaap Hamburger 

Ongelofelijk dat het westen zo ongelofelijk ongeïnteresseerd is als het gaat om de gruweldaden van het Israëlische leger en politie, dezelfde westerse media die zonder ook maar een letter aan kritiek de valse berichten herhalen die de kleine dictator Zelensky van Oekraïne dag na dag de wereld instuurt en waarbij die media zelfs Rusland en haar burgers demoniseren...... (nogmaals zonder een letter aan kritiek, waar deze media het gore lef hebben om zich als 'onafhankelijk' te afficheren.....)

Nee de westerse media hebben geen bezwaar tegen de gruweldaden van het Israëlische leger en sterker nog >> ze maken maar al te graag propaganda voor Israël..... Deze pro-Israëlische propaganda bestaat al sinds de illegale stichting van de apartheidsstaat Israël in 1948, een stichting die vooral de West-Europese landen hebben toegejuicht, dezelfde landen die tijdens WOII de nazi's hebben geholpen met het deporteren van Joden naar de vernietigingskampen...... Het zijn dan ook de Palestijnen die de prijs in bloed moeten betalen voor de westerse vernietiging van Joden die men aanduidt als de Holocaust...... Dat geldt ook voor het vernielen en onteigenen van Palestijnse huizen, waar de rechters in Israël zonder enig onderzoek zogenaamde eigendomspapieren van Joodse kolonisten tekenen zodat de Palestijnse bewoners in Oost-Jeruzalem uit hun huizen kunnen worden gezet, huizen waar Palestijnse families meestal al een paar honderd jaar woonden, hier is dan ook sprake van een wel heel smerige manier van etnisch zuiveren..... (en vergeet hierbij niet dat Israël het oostelijk deel van Jeruzalem illegaal bezet houdt....)

          

Gistermorgen in de NOS nieuwsuitzending van 8.00 u. op Radio1 het bericht dat een bus was beschoten in Jeruzalem. Het werd niet gemeld maar het was duidelijk dat de inzittenden van de bus Joden waren, niet alleen daar het bericht het nieuws haalde (als er Palestijnen worden vermoord door het Israëlische leger of politie haalt dit in verreweg de meeste gevallen niet het NOS nieuws en dat van andere media) maar ook de manier van berichtgeving zoals het ingaan op één van de slachtoffers en men het daarbij nodig achtte te melden dat deze vrouw zwanger was, dat maakt het blijkbaar extra erg...... Benieuwd hoeveel zwangere Palestijnse vrouwen al zijn vermoord door het Israëlische leger sinds 1948 en op zeker dat dit nooit werd gemeld in de westerse media, als moorden op Palestijnen al worden gemeld.......

Voor het begin van zijn betoog stelde Hamburger dat de Gazastrook niet moet worden neergezet als de grootste openluchtgevangenis, daar voor het begrip gevangenis en gevangenen een aantal juridische stappen moeten worden gezet, zoals de veroordeling van een verdachte door een rechter...... Moet eerlijk zeggen dat ik daar moeite mee heb, immers de rechterlijke macht in Israël is zoals die van nazi-Duitsland niet onafhankelijk en verdachte Palestijnen krijgen geen eerlijke berechting, zoals de rechters in nazi-Duitsland schreeuwend en spugend mensen ter dood veroordeelden (deze rechters mochten na WOII voor het grootste deel hun werk als rechter voortzetten......). Ook de VS kent geen eerlijk rechtssysteem en als gekleurde krijg je voor het overgrote deel een veel zwaardere straf dan witten die dezelfde misdaad begaan..... Dan heb je in de VS nog het begrip 'plea bargain' >> je kan beter bekennen ook al heb je de misdaad niet begaan, daar je anders een heel grote kans loopt om tot een lange gevangenisstraf te worden veroordeeld en dat in gevangenissen met een zwaar regime........ (en aan dat land levert Nederland nog steeds mensen uit, zelfs eigen onderdanen...... SCHANDE!!!)

Op deze plek gebruik ik voor de Gazastrook meestal het woord 'getto' en daarmee is de Gazastrook het grootste getto ter wereld en zoals gezegd >> een getto als dat van Warschau, ook daar mochten de bewoners dit getto niet verlaten en hebben de nazi's daar als in de Gazastrook een aantal keren militair geweld gebruikt tegen de Joodse bewoners van dat getto, dit tot de nazi's de laatste bewoners van dit getto deporteerden en dat meestal naar het concentratiekamp Auschwitz...... Al was de terreur van de nazi's in het getto van Warschau nog kinderspel met de enorme terreur die Israël gebruikt tegen de bewoners van de Gazastrook..... Niet voor niets ook dat een aantal Israëlische officieren begin 90er jaren van de vorige eeuw de klok hebben geluid over het feit dat ze tijdens de opleiding werden onderwezen uit het SS handboek, waarin onder andere is te lezen hoe je mensen in een getto moet controleren.......

Verder gaf Hamburger in zijn toespraak aan waar zionisme voor stond en waar het nu voor staat, in eerste instantie was het zionisme een emancipatorische bevrijdingsbeweging van Joden in Europa, echter in Israël is het zionisme verworden tot een vorm van fascisme (althans dat is mijn mening). Jammer dat Hamburger het in deze met name heeft over Joden in Midden- en Oost-Europese landen en in Rusland, terwijl het antisemitisme alom tegenwoordig was in het Europa van voor WOII en ja ook in Nederland (al hadden de Joden het in de landen die Hamburger noemt een stuk zwaarder en werden daar nog pogroms gehouden tegen Joden....)

Lees het artikel met een verder uitstekende toespraak van Hamburger en zegt het voort, het is de hoogste tijd dat men Israël zware sancties oplegt en een boycot instelt op producten uit dat land!!! Het moet eindelijk afgelopen zijn met de Israelische terreur tegen de Palestijnen, terreur die af en aan wordt gevolg door massamoorden zoals we dat onlangs weer hebben gezien in de Gazastrook, waar je wat mij betreft kan spreken van etnische zuivering en genocide.......

Toevoeging direct na plaatsing, de eerste 2 foto's in het bericht werden onmiddellijk gecensureerd door Pinterest en Google, probeer het nu zonder de eerste 2 foto's daar ik het bericht anders niet geplaatst krijg op Pinterest...... Als eerste moest ik een andere foto van Jaap Hamburger plaatsen daar de foto uit het Joop artikel op zwart ging.... Censuur van de ergste soort, blijkbaar mag men niet weten dat een groot aantal Joden tegen de Israëlische behandeling is van de Palestijnen!!


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Hier het artikel van Joop:

De vlammende aanklacht van Jaap Hamburger tegen de Israëlische praktijken

Claire Schut.

Schrijver en jurist P8130079_2758P8130079_2758

© Claire Schut

Op zaterdag 13 augustus was er op het zinderende Jaarbeursplein in Utrecht een goed bezocht protest tegen het recente Israëlische geweld tegen de Palestijnen, shocking klem in hun openluchtgevangenis Gaza. Het kostte 47 Palestijnen het leven, onder wie 16 kinderen in de leeftijd van 4-16 jaar. Eén van de sprekers in Utrecht was Jaap Hamburger, voorzitter van Een Ander Joods Geluid (EAJG). Met een vlammend betoog over verkeerd begrepen zionisme en mateloze arrogantie, onderdrukking, landroof, verdrijving. En al die andere daden in strijd met het recht, mensenrechten, internationale verdragen, en alles wat ook die gristelijke god verboden heeft.

Nog vóór hij met zijn toespraak van wal stak, begon Jaap Hamburger met te betwisten wat mensen vaak over Gaza zeggen – dat het een openluchtgevangenis is, de grootste ter wereld nog wel, zoals het cliché luidt. Dat is niet juist, aldus de voorzitter van EAJG:   

“In een rechtsstaat zijn gevangenen veroordeeld tot straf door een onafhankelijke rechter, nadat de aanklacht bewezen is verklaard en de relevante bepalingen uit de Strafwet zijn toegepast. In een rechtsstaat is de rechtspraak openbaar en wordt de gevangene bijgestaan door een advocaat. In een rechtsstaat heeft de gevangenisstraf een bepaalde duur en in een gevangenis heerst een regiem, geen willekeur."

“Dat alles geldt niet voor de bevolking van Gaza. Zij is veroordeeld buiten alle wetten om, door een rechter die ook aanklager en uitvoerder van de straf is. Er zijn geen regels of wetten gevolgd, er is geen advocaat aan te pas gekomen, er is geen uitzicht op vrijlating. Willekeur bepaalt het lot van de bevolking. Gaza heeft daarom meer van een concentratiekamp dan van een gevangenis.”

Daarmee was de toon gezet. Of zoals Boudewijn de Groot zong in ‘Andere Tijden’: “de streep getrokken, de vloek was gelegd, op alles wat vals is en krom en onecht.” 

Toen stak de voorzitter van EAJG van wal. Dit is zijn toespraak, hier met zijn toestemming integraal weergegeven:

“Dames en heren, mijn naam is Jaap Hamburger, ik spreek namens Een Ander Joods Geluid. Dat is de naam van de Nederlandse organisatie waarvan ik voorzitter mag zijn, maar veel belangrijker dan dat: dat is de aanduiding van een Geluid dat niet alleen in Nederland maar overàl aan te treffen is, in bijna alle Europese landen, in Engeland, in Amerika, in Canada, in Zuid-Afrika, en ja, ook in Israël, ook daar is een ander joods geluid aanwezig. Ja, waar niet, waar joden wonen? Het is het geluid van joden die geen zionist willen zijn. 

Waar komt de zionistische leer vandaan, en wat is er van geworden?

“Ooit, aan het einde van de 19e eeuw was het zionisme een lofwaardige emancipatie- en bevrijdingsbeweging voor Midden- en Oost-Europese en Russische joden. Het streed, vaak onder de banier van het socialisme, voor gelijkheid van allen voor de wet, voor gelijke burgerrechten."

“Die erfenis heeft het zionisme verloochend toen het door de joodse immigranten meegenomen werd naar Palestina. Eenmaal daar aan land gegaan, is het van lieverlee geïnfiltreerd en geïnjecteerd met een dosis religie. Gemengd met het chauvinisme dat in Israël uit diverse bronnen vloeit, waaronder dat van de Amerikaanse en Russische immigranten, is het vandaag de dag verworden tot de beweging van mateloze – ik herhaal dat woord: mateloze – arrogantie, zelfrechtvaardiging, onderdrukking, landroof en verdrijving. 

Hedendaags zionisme in Israël, en elders

"Daar staan we nu: het hedendaags zionisme regeert Palestina tussen de river en de sea – let wel, ook Gaza valt onder dat gebied, ook Gaza is naar internationaal recht bezet gebied!" 

“En wat behelst dat hedendaags zionisme in de praktijk? De verleiding is groot beladen begrippen uit de geschiedenis in herinnering te roepen: Blut, Boden, Lebensraum en ja, ook Uebermensch en Untermensch. Want als Israëli mag ik, wat jij als Palestijn niet mag." 

“Ik maak hier de dienst uit, dat recht heb ik mijzelf gegeven, op de punt van het geweer. Als jij daartegen protesteert, dan ben jij een antisemiet en als jij je daartegen verzet, dan ben je een terrorist." 

“Jij Palestijn, jij zult weten dat wij hier de baas zijn, wij volgen en bespioneren jou dag en nacht, tot achter je voordeur, wij arresteren jou waar en wanneer wij willen, houden jou gevangen zolang ons goeddunkt, een fatsoenlijke rechtsgang bieden wij jou niet. Wij martelen jou, wij bombarderen jou en je volk, bij voorkeur als je in Gaza woont, dan hebben wij iets om over op te scheppen en te juichen. Wij doen gewoon altijd en overal wat ons goeddunkt, en een reden verzinnen we er later wel bij, of zelfs dat niet. Want eigenlijk hebben wij altijd al een geldige reden: jj valt ons aan en wij verdedigen ons."

“En als jij daar, ja jij, van dat andere joodse geluid, het daar niet mee eens bent, waar jij ook woont, jij bent erger dan een antisemiet jij bent een verrader, een linkse verrader van je eigen volk."

“Dat is het wereldbeeld van degenen die zich daar ‘zionist’ durven te noemen, degenen die vergeten zijn of nooit geweten hebben dat het zionisme ooit gelijkheid preekte. Dat is het echte verraad, dat van de joods-zionistische die hards, die in ons land vertegenwoordigd worden door het Centrum voor Informatie en Documentatie Israël (CIDI) en haar directeur Hanna Luden, door het Nieuw Israëlietisch Weekblad NIW en haar hoofdredacteur Esther Voet, en door een handvol al te luidruchtige lieden op Twitter, maar ook door de zionisten van gristelijk rechts. 

En nu wij!

“Want je hoeft geen jood te zijn om zionist te wezen, Van der Staay en Segers en ook Wilders bewijzen het elke dag. Zo hoef je gelukkig ook geen jood te zijn om anti-zionist te wezen, jullie bewijzen het."

“En dit, dames en heren, dit is de boodschap van het andere joodse geluid voor al die zionistische mee- en mooipraters, de Ludens, de schare NIW-lezers, de van der Staayen en de Segers-getrouwen, de Wilders-volgers, voor Verdoner, de Nationaal Coördinator Antisemitisme Bestrijding die maar niet begrijpen kan dat afkeer van de Israëlische Apartheid juist het tegendeel van antisemitisme is, dit is de boodschap ook voor de zwijgers en de wegkijkers, de Hoekstra’s en de Rutte’s, dit is mijn boodschap, dit is uw boodschap: 

“FREE, FREE, PALESTINE, FREE, FREE, FROM THE RIVER TO THE SEA, NOW AND TILL ETERNITY! FREE, FREE!”

En zo sprak Jaap Hamburger van EAJG. Ja, free free Palestine! Recht en gerechtigheid. Moge het zo gaan als Boudewijn de Groot het al zong: “Hij die straks wint, is wie gisteren verloor, want er komen andere tijden.” Free Palestine.  

==============================

Zie ook: 'Israël doet waarvan Rusland wordt beschuldigd, zonder enige kritiek te krijgen laat staan dat er sancties worden genomen, plus NOS en BBC propaganda'

'Stop de vernietiging door het Israëlische leger van de huizen behorend tot 1.000 Palestijnen' Dat gaat dag na dag door zonder enige westerse kritiek op deze walgelijke staatsterreur........

'NOS met anti-Palestijns nieuws n.a.v. moord op 3 Palestijnen.....'

'Begrafenis Shireen Abu Akleh gewelddadig verlopen door ingrijpen Israëlische politie met meer gekleurde westerse berichtgeving' (!!!!)

'Shireen Abu Akleh vermoord door 'heldhaftige' Israëlische scherpschutter met gekleurd bericht van 'onafhankelijk' NOS nieuws...' (!!!!)

'Canada verklaart zich solidair met Israël na aanslagen 'fietsterrorist'' En zie de links in dat bericht!! Links ook naar berichten over de huisuitzettingen in oostelijk Jeruzalem, waar vooral Palestijnen wonen, maar waaruit ze etnisch worden weggezuiverd door de fascistische apartheidsstaat Israël....

'Oekraïne: belangrijke punten die niet mogen worden vergeten, ondanks de propagandawals die over ons heen wordt gereden

'Twitter gebruikers gewaarschuwd, Twitter belazert de kluit!!' (!!!!)

'Biden belooft Palestijnen gelijke behandeling met Israël: veiligheid, vrijheid en voorspoed....... ha! ha! ha! ha! ha!' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over de bloedige onderdrukking van Palestijnen, artikelen die niets met antisemitisme van doen hebben!!)

'Israël noemt Amnesty International antisemitisch...... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Wenen start zaak tegen activist die zich inzet voor Palestijnse mensenrechten en tegen etnische zuiveringen' (!!!!)

'Israël gaat ongestoord door met etnische zuivering van Oost-Jeruzalem met schunnige NOS berichtgeving' (!!!!)

'Israëlische 'kolonisten' vallen Palestijnen aan met grof geweld op de illegaal door Israël bezette West Bank......' (!!!!)

De 'Midden-Oosten kerstboom' tot ontploffing gebracht door Israël, Saoedi-Arabië, de VS en haar NAVO-partners'

'Pro-Palestijns activisme de mond gesnoerd door ultra rechts en fundi-christenen'

'Bezette West Bank: zelfs de olijfbomen van Palestijnen worden vernietigd onder bescherming van het Israëlische leger' (!!!!)

'Gevechten in Beiroet (Libanon) volgens BBC W.S. de schuld van Hezbollah' Ten tijde van deze gevechten op 14 oktober 2021, amper of geen belangstelling in de westerse media, behalve de BBC dan en die durft de schuld in de schoenen van Hezbollah te schuiven, totaal belachelijk!!

'Project Nimbus: techbedrijven steunen apartheid en ander Israëlisch geweld tegen Palestijnen' (!!!!)

'Palestijnse gevangenen worden collectief gestraft voor ontsnapping 6 gedetineerden' Collectieve straffen: een uitvinding van de SS.........

'Rashida Tlaib (lid huis van afgevaardigden VS) wordt gedemoniseerd vanwege haar steun voor het verdrukte Palestijnse volk'

'De pogroms van fascisten tegen Palestijnse burgers is het gevolg van decennia wegkijken door westerse staten en de VS in het bijzonder' (!!!!)

'Bennett (Israëlische premier) in VN: Israël is een baken van licht en vrijheid en haar steunen is een morele keus....' ha! ha! ha! ha! Waar haalt deze schoft het gore lef vandaan??!!!

'Israël dreigt weer 16 Palestijnse families uit hun huis te zetten: etnische zuivering van Oost-Jeruzalem gaat gewoon door' (!!!!)

'Dagelijkse Israëlische terreur tegen het verdrukte Palestijnse volk'

'Israël ontvoert op de West Bank en Jeruzalem Palestijnen, waaronder kinderen, dat zou Loekasjenko moeten proberen......' (!!!!)

'Israëlische militairen vermoorden 11 jarige jongen en 20 Palestijnse winkels met de grond gelijk gemaakt' (!!!!)

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen.......' (!!!!) Waar je het gevangenzetten van kinderen al moet aanmerken als een heel ernstige vorm van marteling.....

'Pegasus spyware toch volop gebruikt in Duitsland i.t.t. eerdere berichten' (!!!!) Pegasus is van het Israëlisch bedrijf NSO.

'Israëlische oorlogsmisdaden tijdens de oorlog tegen de Palestijnen in de openluchtgevangenis Gazastrook' (!!!!)

'Palestijn gearresteerd voor verkeersovertreding: in 4 dagen tijd doodgemarteld in gevangenis' (!!!!)  Dit soort zaken wordt in het hypocriete westen niet als terreur gezien, dat geldt ook voor veel van de volgende links, zoals de eerste 3 volgende......

'Israël vernielt huizen van Palestijnse families in Silwan en al-Bustan'

'Silwan (buitenwijk van Jeruzalem): de huizen van 170 leden van een Palestijnse familie worden met de grond gelijk gemaakt'(!!!!)

'Israël massamoordt door en Palestijnen zijn een niet gelijkwaardige partij' (!!!!)

'Israëlische leger vermoordt vreedzame demonstrant op West Bank'

'Great Return March: 1 jaar protest, 1 jaar massamoorden, 1 jaar westerse anti-Palestijnse propaganda' (een bericht van 30 maart 2019)

'Palestijnen en hun kinderen nog eens nageschopt door BBC's Stephen Sackur' (!!!!)

'Puma beklaagt zich over een boycotoproep vanwege haar steun voor illegale Israëlische nederzettingen'

''Deal of the Century' niet genoeg voor Israël dat dit meer dan belachelijke verdrag nu al schendt'

'Studente Mays wordt gemarteld in Israëlische gevangenis' (!!!!)

'Trump en Netanyahu komen met 'vredesplan' voor Israël, waar de Palestijnen zoals gewoonlijk het nakijken hebben'

'Albert Einstein, één van de vooraanstaande Joden die al in 1948 grote vraagtekens bij de staat Israël zette' (!!!!)

'Israël wil Shuhada Street in Hebron vernietigen voor nieuwe Joodse nederzetting....'

'Israël gebruikt alweer nazi misdaden tegen het Palestijnse volk' (!!!!)

'Israëlische rechter wijst directeur Human Rights Watch het totaal absurde 'democratische' land uit'

'Israël steelt Palestijnse grond, als 'vergoeding krijgen' Palestijnen traangas, made in USA'

'Mike Pompeo (VS minister van BuZa): nederzettingen op de West Bank gaan niet per se in tegen internationale rechtsregels'

'Een volk dat leeft onder bezetting heeft het recht gewapend verzet te plegen, ook het Palestijnse volk' (!!!!) Je zou zelfs kunnen zeggen dat een ieder die onder illegale bezetting leeft, de plicht heeft verzet te plegen, denk daarbij ook aan de nazi-Duitse bezetting van Nederland tijdens WOII >> de link naar dat bericht op Facebook werd door deze organisatie eerder geblokkeerd....

'Al wat nog over is zijn hun schooluniformen: Israël vermoordt 8 Palestijnen'

'"Israël heeft afgelopen nacht in de Gazastrook opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op terreurorganisatie Islamitische Jihad..." ahum....'

'Israëlische 'Friends Tweet' komt als een boemerang terug met de gruwelen die Israël begaat tegen het verdrukte Palestijnse volk'

'Palestijnse kinderen hebben recht op leven, vrij van onrecht en onderdrukking'

'Israël houdt 24 uur per dag Palestijnen in de gaten met gezichtsherkenningsapparatuur en hulp Microsoft'

'Israël valt doelen aan in Libanon, Syrië en Irak >> oorlogsmisdaden, zonder één woord van kritiek uit het westen'

'Israël gebruikt sadistisch geweld bij vernietigen Palestijnse huizen in Oost-Jeruzalem'

'Zomaar een paar dagen uit 'het leven' van Palestijnen: vernederingen, beledigingen, vernietiging en moord door Israël'

'Huis van Afgevaardigden VS stemt massaal voor beperking vrijheid van meningsuiting: BDS in de ban en vrijbaan voor Israëls gewelddadig beleid tegen Palestijnen'

'Israël gaat alweer haar boekje ver te buiten in Oost-Jeruzalem'

'De Israëlische VN ambassadeur: de weg naar vrede is overgave van de Palestijnen, waarbij ze nationalistisch suïcide moeten plegen..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Israël maakte het onmogelijk voor arabieren terug te keren naar hun huizen'

'Israëlische kolonisten verantwoordelijk voor branden op de West Bank'

'Duitse razzia's: jacht op ondersteuners van Hamas en het verdrukte Palestijnse volk' (!!!!) Omgekeerd evenredig aan de razzia's om leden van het verdrukte Joodse volk in Duitsland op te pakken tijdens het nazi-Duitse Hitler bewind.......

''Rechter' houdt Palestijns meisje van 16 jaar in gevangenschap, verder een invalide in rolstoel vermoord: 'leve het dappere Israëlische leger....'' (!!!!)

'Israël vermoordde doelbewust journalisten'"(!!!!)

'Gazastrook: 'de onafhankelijke verslaggeving' over de strijd van Israël tegen Palestijnse terroristen...'

'UNICEF is trots supporter van de bloedige Israëlische vervolging van Palestijnen en hun kinderen'

'Dode Israëlische militairen zijn meer waard dan burgers en de moord op 300 Palestijnen is terecht >> de verkiezingscampagne van Netanyahu'

'Gaza ‘On Brink Of Collapse’ As Residents Remain ‘Caged In’' (Video)

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen........' (!!!!)

'Israël voert standrechtelijke executies uit en martelt kinderen......' (!!!!)

'Israël bewijst nogmaals fascistisch te zijn >> journalist met kritiek wacht gevangenisstraf......' (en zie de links in dat bericht)

'Britse band boycot het Eurovisiesongfestival in Israël'

'CIDI vóór Israël vóór vrede, tegen racisme en antisemitisme....... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Eurovisiesongfestival 2019 in fascistische apartheidsstaat >> boycot dit festival!!'

'Simon Wiesenthal Center: antisemitische top tien 2018 >> o.a. moorden toegestaan voor Joden'

'Israël arresteert Palestijnen tijdens gewelddadige nachtelijke overvallen op de West Bank'

'Israëls huidige oorlog tegen de Palestijnen: o.a. de etnische zuivering van Oost-Jeruzalem'

'Israëlische 'helden' schieten invalide Palestijn in het achterhoofd' (!!!!) Ja ja, 'Israëlische militairen zijn echt heel dappere helden......'

''Antisemitisch bericht' >> Sinds 2000 heeft het Israëlische leger 2.070 Palestijnse kinderen vermoord, dit jaar 'staat de teller' op 52 kindermoorden.........' (!!!!)

'Ceremoniële beloning voor 'heldhaftige' Israëlische scherpschutters die ongewapende Palestijnse demonstranten vermoordden' (!!!!)

'Tien bedrijven die Israël helpen bij de massamoord op de Palestijnen'


'Vier spelende Palestijnse jongens werden doelbewust vermoord middels een Israëlische drone' (!!!!)

'Palestijnse man met syndroom van Down gearresteerd door 'dappere' Israëlische militairen: hand gebroken en 3 dagen opgesloten.......' (!!!!)

'Israël bestormt voor de zoveelste keer met groot machtsvertoon de Al-Aqsamoskee......' (!!!!)

'Israël vermoordt alweer 'zeer heldhaftig' 5 ongewapende Palestijnen, waaronder een 12 jarige en een 17 jarige jongen........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten