Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 3 augustus 2022

De moord op al-Zawahiri: "Justice has been done......."

CBC radio one Charlottetown meldde gisternacht in het nieuws van 3 uur (CET) de moord op Al Qaida kopstuk al-Zawahiri (met een drone vermoord in de Afghaanse hoofdstad Kabul). Men liet Joe Biden horen die e.e.a. bekend maakte en daarbij vielen de woorden (zoals Obama na de moord op bin Laden): "Justice has been done...." Uiteraard is dat als met de woorden van Obama na de moord op Osama bin Laden een enorme leugen, immers er heeft geen eerlijk proces plaatsgevonden tegen Ayman al-Zawahiri, die o.a. wordt beschuldigd één van de bedenkers zijn van de aanslag op de Twin Towers van 11 september 2001 >> 9/11. (in de labels direct onder dit bericht: 911)

Intussen is het allang bekend dat zowel de CIA als de Mossad met een heel dikke vinger hadden in de Saoedische 'terreurpap' van 9/11!! Echter daarvoor zal nooit gerechtigheid worden gedaan.....

Wanneer zal er 'justice been done' voor alle oorlogsmisdaden van de VS na 9/11, begaan in de illegale oorlogen tegen Afghanistan, Irak, Libië, Syrië en alle oorlogen waaraan de VS in Afrika voert, deelneemt, dan wel mede verantwoordelijk voor is...... Oorlogen die alleen deze eeuw al aan meer dan 5 miljoen mensen het leven hebben gekost, ofwel die mensen werden vermoord door de VS als hoofdverantwoordelijke (een aantal van die 5 miljoen moorden werden begaan door NAVO-lidstaten, waaronder Nederland, waarbij nog opgemerkt moet worden dat NAVO-troepen bij buitenlandse missies altijd onder opperbevel staan van de VS) 

Ayman al-Zawahiri, foto ANP

Overigens was Joe Biden al een veel grotere oorlogsmisdadiger dan al-Zawahiri door zijn optreden als vicepresident onder de al evengrote oorlogsmisdadiger en destijds president Barack Obama, die NB werd beloond met de Nobelprijs voor de Vrede..... ha! ha! ha! ha! ha! 

Al Qaida is op meerdere momenten gesteund door de VS en zelfs van wapens en training voorzien, bewijzen daarvoor onder andere in WikiLeaks..... Al Qaida Syrië werd door de VS zelfs van de 'zwarte (terreur-) lijst gehaald.....'Over terreur gesproken en wat al was te filteren uit mijn woorden over Biden onder Obama: de VS is verreweg de grootste terreurentiteit ter wereld en er zijn meer dan voldoende slachtoffers en nabestaanden die dit kunnen beamen...... Verder is de VS ook nog eens verantwoordelijk voor het (ook dood-) martelen van verdachten en het vermoorden van verdachten middels drones, zoals ook al-Zawahiri is overkomen.... Het is nog een wonder dat bij de moord op al-Zawahiri geen 'bijkomende schade' (collateral damage) werd veroorzaakt >> bijkomende schade in de vorm van onschuldigen, daar bij de drone-moorden van de VS voor meer dan 90% onschuldigen worden vermoord, meestal vrouwen en kinderen...... (althans er is in Afghanistan tot op dit moment geen sprake van andere slachtoffers bij de drone aanval op al-Zawahiri.....)

 
De manier waarop Joe Biden beweegt in deze video kan maar 2 dingen betekenen >> ofwel hij staat bijna in z'n broek te pissen, dan wel hij is een goed eind op weg naar volledige dementie (overigens kan het eerste ook duiden op dementie >> ach wat mij betreft is Biden al lang een demente kraai, maar wel een levensgevaarlijke!!)

Joe Biden is naast oorlogsmisdadiger van formaat ook een enorme hypocriet en zou als zijn voorgangers Trump, Obama, Bush en Clinton al lang en breed in de Scheveningse gevangenis moeten zitten, tot levenslang veroordeeld door het International Criminal Court >> ICC (het Internationaal Strafhof) voor een enorm aantal oorlogsmisdaden!!!


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Zie ook: 'De moord op Osama bin Laden en de leugens die daarmee gepaard gaan' De video in dat bericht is gecensureerd door YouTube, tja 'het publiek kan de waarheid nu eenmaal niet aan.....'

'VS steelt nog steeds olie en graan uit Syrië dat door VS, bondgenoten en door hen gesteunde terroristen werd platgebombardeerd'

'VS 'lost Oekraïens nazi-probleem op' door aanpassing van Azov logo en dat van andere nazi-bataljons' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over Oekraïne!!)

'VS leest VN Bachelet de les over China en neemt haar kwalijk CIA leugens niet te hebben herhaald: Bachelet vertrekt......' Onder andere met links naar berichten over Taiwan.

'Instagram censureert berichten die niet passen in het buitenlandbeleid van de VS' Onder andere over de walgelijke moord door de VS op de grote bestrijder van Al Qaida en ISIS, de Iraanse generaal Soleimani!!

'Het werk van Mark Lombardi, een vijand van de staat die zich zogenaamd het leven benam' Lombardi legde onder andere de band bloot tussen de Bush en bin Laden families........

'Afghanistan en Taliban: geschiedvervalsing door o.a. BBC World Service'

'Wat zou er gebeuren als de CIA een opstand organiseert op Cuba en niemand komt opdagen'

'Afghanistan: de terugtrekking van westerse troepen is allesbehalve iets om te vieren' (!!!!)

'Afghanistan: de grote oplichting middels de 'war on terror' gaat gewoon door'

'Oorlogsmisdadigers Bush en Blair die de oorlogen tegen Afghanistan en Irak begonnen hebben nu een grote mond over terugtrekking troepen'

'George W. Bush noemt terugtrekking van troepen uit Afghanistan een vergissing....'

'Pompeo liegt keihard dat Iran Al Qaida steunt en onderdak geeft' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) 

'Manchester aanslag: MI5 rekruteerde en bewapende geradicaliseerde jongeren om tegen Khadaffi te vechten, óók de aanslagpleger.....'

'VS smokkelt op grote schaal olie en graan uit hongerig en vernield Syrië' (!!!!) En beschermt daar terreurgroepen als Al Qaida en ISIS!!

'Het verschil tussen totalitaire regimes en 'vrije democratieën' flinterdun en soms zelfs niet bestaand....'

'De verkiezingswinst van Assads regime in Syrië verrast NAVO vijanden'

'VS sancties tegen Syrië zijn een voortzetting van de illegale oorlog tegen Assad en treffen het volk keihard: honger en een groot tekort aan medicijnen'

'VS en NAVO-partners laten per dag 46 bommen vallen en dat al 20 jaar lang: hoe bedoel je: 'islam terreur' komt uit de lucht vallen' (en zie de links in dat bericht, waarvan er 8 direct hieronder al zijn opgenomen!!)

'VN waarschuwt voor honger in Syrië, maar weigert de schuldige aan te wijzen: de VS.......' (!!!!)

'VS en Israël steunen het al-Nusra Front, een tak van Al Qaida..........' (!!!!)

'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........' Dit tot het jaar 2000, wat betreft deze eeuw zijn er zoals gezegd intussen meer dan 5 miljoen moorden aan toegevoegd, moorden begaan door de VS en NAVO-lidstaten, inclusief Nederland (waar terreurorganisatie NAVO altijd onder militair opperbevel stond en staat van de VS...).... Ongelofelijk dat men nooit zal beginnen over het nemen van sancties tegen de VS, terwijl dat land oneindig veel meer ellende en zwaar bloedvergieten over de aarde heeft gebracht en brengt dan Rusland.....

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........' (!!!!)

'List of wars involving the United States'

'CIA 70 jaar: 70 jaar moorden, martelen, coups plegen, nazi's beschermen, media manipulatie enz. enz.........'

'CIA en 70 jaar desinformatie in Europese opiniebladen............'

'CIA erkent dat Israël samen met Saoedi-Arabië 'vecht tegen terreur', die ze NB zelf hebben georganiseerd........' (!!!!)

'CIA valt nogmaals door de mand als wapenleverancier van IS.......' (!!!!)

'Massamedia VS vergeven van CIA 'veteranen', alsof die media nog niet genoeg 'fake news' ofwel leugens brengen........' 

'9/11: de reden voor twintig jaar westerse terreur o.l.v. de VS waarbij meer dan vijf miljoen mensen werden vermoord' (en zie de links in dat bericht!!)

'CIA rekruteert folteraars met een beroep op vrouwenemancipatie: een fikse rel in de VS'

'Michael Hayden (ex-CIA en generaal b.d.): niets mis met martelingen door Gina Haspel.....'

'Al Qaida de bondgenoot van de VS in de strijd tegen...... terrorisme! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (!!!!) De VS heeft 'Al Qaida Syrië' zelfs van de zwarte lijst met terreurorganisaties gehaald!!

'US Airstrikes Killing Hundreds of Civilians in Syria’s Raqqa' Terwijl de VN de VS heeft gesmeekt te stoppen met het bombarderen van deze stad, dit vanwege het grote aantal burgerslachtoffers, de VS heeft zich daar niets van aangetrokken en heeft deze Syrische stad plat gebombardeerd, een oorlogsmisdaad van enorme proporties........ Zie wat dat betreft ook:

'VN waarschuwt de VS voor het maken van een onacceptabel aantal Syrische burgerslachtoffers met haar bombardementen.......' (!!!!) Waar de VS zich niets van heeft aangetrokken en geen ander westers land heeft opgeroepen om de VS daarvoor te sanctioneren......

'VS centraal commando werkt in Syrië samen met IS en verklaarde Rusland de oorlog.........' (!!!!)

'VS gaf sinds 2001 meer dan 5,9 biljoen dollar uit aan (illegale) oorlogen, ofwel: $ 5,933.000.000.000.......' (tot 2018.....)

'VS is grootste producent van vluchtelingen, aldus VN rapport..........' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'VS subsidiëring van neonazi's in Oekraïne, neonazi's die ook fascisten uit de VS trainen......' (!!!!) Lees dat bericht mensen, weet je meteen dat de EU en de NAVO neonazi's steunen met hun geldelijke en wapenhulp aan Oekraïne!! (voor de NAVO trouwens de normaalste zaak van de wereld: dat steunen van fascisten.....) En dan te bedenken dat premier Rutte en minister van Buitenlandse Zaken Hoekstra een paar maanden geleden///// een krans hebben gelegd bij een monument voor met name omgekomen neonazi's...... (op 8 februari 2022 heb ik de opmerking over de kranslegging door Rutte en Hoekstra aan deze link toegevoegd en deze bijgewerkt op 3 augustus 2022) 

'VS verwijt Iran nucleaire chantage, chantage waar de VS zichzelf schuldig aan maakt' (en zie de links in dat bericht!!)

'De VS heeft Syrië volgepropt met 'jihadisten' en wapens'(!!!!)

'VS oorlogshitsers wijzen hysterisch op aanslag als teken dat VS in Syrië moet blijven'

''Fake news': alternatieve media en bloggers in het westen zouden onzin brengen, echter niet als dit soort groepen wat roepen in landen die het westen niet welgevallig zijn'

'Waarom de burgers van de VS de illegale oorlogen steunen'

'Democraten deden zich voor als Russen in false flag operatie om Roy Moore (Republikein) zwart te maken tijdens verkiezing.....'

'Der Spiegel, groot bestrijder van 'fake news' bracht zelf jarenlang dit soort 'nieuws''

''Russiagate: de westerse massamedia gebruiken propaganda om het volk te manipuleren, precies waar ze Rusland van beschuldigen'

'BBC: Rusland 'misbruikt humor' om Russiagate te ontkrachten..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Uitgelekte telefoongesprekken tussen Trump en Putin bewijzen dat 'Russiagaters gelijk hebben......''

'Russiagate en Assange: The Guardian wordt nu zelfs door collega's voor zot uitgemaakt'

The Guardian: ondanks een enorme misser (fake news) gaat men door met de valse beschuldigingen t.a.v. Assange......'

'WikiLeaks belooft The Guardian 1 miljoen dollar als het haar leugens i.z. Assange en Russiagate kan bewijzen.......'

''Banden van Trump met Rusland' gebaseerd op FBI operatie om VS 'burger' (CIA) in Iran vrij te krijgen......'

'Russiagate? Britaingate zal je bedoelen!'

'New York Times 'bewijzen' voor Russiagate vallen door de mand......'

'Facebook gebruikte 'fake news' beschuldiging om de aandacht voor schandalen af te leiden'

'Politico rapport bevestigt: Russiagate is een hoax'

'Obama gaf toe dat de DNC e-mails expres door de DNC werden gelekt naar Wikileaks....!!!!'

'De Israëlische manipulatie van de VS presidentsverkiezingen, gaat veel verder dan wat men Rusland in de schoenen schuift.....'

'FBI, de spin in het Russiagate web........'

''Russiagate' een complot van CIA, FBI, Hillary Clinton en het DNC...........'

''Russiagate' een verhaal van a t/m z westers 'fake news.....''

'Russiagate sprookje ondermijnt VS democratie en de midterm verkiezingen'

'Britse en VS manipulaties van verkiezingen en stimulatie van conflicten middels psychologische oorlogsvoering' (voor VS manipulaties van verkiezingen elders, liggen er 'metersdikke' dossiers, o.a. in te zien op WikiLeaks)

'FBI Director Comey Leaked Trump Memos Containing Classified Information'

'Publicly Available Evidence Doesn’t Support Russian Gov Hacking of 2016 Election'

'Murray, ex-ambassadeur van GB: de Russen hebben de VS verkiezingen niet gemanipuleerd'

''Russische manipulaties uitgevoerd' door later vermoord staflid Clintons campagneteam Seth Rich......... AIVD en MIVD moeten hiervan weten!!'

''Russiagate': Intel-raport over Russische bemoeienis met verkiezingen opgebouwd met leugens en is politiek gemotiveerd, aldus Matlock, voormalig VS ambassadeur in Moskou'

'Mocking Trump Doesn’t Prove Russia’s Guilt'

'CIA deed zich voor als het Russische Kaspersky Lab, aldus Wikileaks Vault 8.....'

'WikiLeaks: Seth Rich Leaked Clinton Emails, Not Russia'

'Hillary Clinton en haar oorlog tegen de waarheid........ Ofwel een potje Rusland en Assange schoppen!'

'CIA chef Pompeo waarschuwt voor complot van WikiLeaks om de VS op alle mogelijke manieren neer te halen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'VS 'democratie' aan het werk, een onthutsende en uitermate humoristische video!'

'Flashback: Clinton Allies Met With Ukrainian Govt Officials to Dig up Dirt on Trump During 2016 Election'

'Russia Is Trolling the Shit out of Hillary Clinton and the Mainstream Media'

'Russische 'hacks' door deskundigen nogmaals als fake news doorgeprikt >> Intel Vets Challenge ‘Russia Hack’ Evidence'

'VN waarschuwt voor honger in Syrië, maar weigert de schuldige aan te wijzen: de VS.......' (!!!!)

'Tony Blinken (VS minister van BuZa) liegt als hij zegt dat de VS alleen met toestemming van het volk geweld gebruikt in het buitenland' De brutaliteit om zo keihard te liegen.... ha! ha! ha! ha!

'VS zegt uit zelfbescherming doelen in Syrië te hebben gebombardeerd........' (en zie de links in dat bericht)

'Tulsi Gabbard (2de Congreslid voor Hawaï) stelt dat de VS een smerige oorlog voert in Syrië' (!!!!) (Gabbard diende in het VS leger, o.a. in Irak)

'Amnesty International: bombardementen op Raqqa van VS coalitie hebben honderden burgers gedood.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'Niet Rusland en China zijn een gevaar voor de wereld, maar de VS met haar ongebreidelde agressie en meer dan 800 militaire bases over de aarde' (!!!!)

'Idlib: westerse anti-Syrische en -Russische propaganda' (en zie de links in dat bericht)

'9/11: de teller voor het aantal door VS/NAVO gedode mensen staat intussen op meer dan 2,5 miljoen' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over 9/11) De 2,5 miljoen vermoorde mensen vormen een oud cijfer dat na onderzoek intussen is bijgesteld naar 5 miljoen.... Zie wat dat betreft de volgende link ////:

'De illegale oorlogen van de VS deze eeuw hebben niet 2,5 miljoen levens gekost, maar minstens 5 miljoen

'MP Chris Williamson confronts UK government with apparent evidence of ‘staged’ chemical attack in Syria' (!!!!) De gifgasaanvallen die het reguliere Syrische leger zou hebben gepleegd, zijn onderdeel van 'false flag' operaties, ofwel men begaat een oorlogsmisdaad en schuift die de vijand in de schoenen, zie o.a.: ''False flag terror' bestaat wel degelijk: bekentenissen en feiten over heel smerige zaken..........'(!!!!)

'Arrestatie Rutte, Koenders, Zijlstra en Blok wegens hulp aan terreurgroepen in Syrië van hoogste belang' (!!!!)

'Nederland financiert terrorisme in Syrië........'

''Gematigde' terreurgroepen in Syrië kregen Nederlands belastinggeld om te moorden, verkrachten, martelen en te roven.......' (!!!!)

'Syrische nonnen spreken zich uit tegen de oorlogspropaganda van westerse mogendheden en de reguliere westerse (massa-) media' (!!!!)

'Obama wist van bewapenen en ondersteunen terroristen in Syrië.......' (!!!!) (een bericht van juni 2018) 

'Syrië: Vlaamse pater roept op niet langer de westerse anti-Syrië propaganda te geloven!' (!!!!)

'Assad heeft geen gifgas gebruikt tegen de Syrische bevolking!' (een bericht van februari 2018) (en zie de links in dat bericht!!)

'VS geeft toe dat er geen bewijs is voor het gebruik van gifgas 'door Assad', ofwel: alweer 'fake news' van de massamedia doorgeprikt!' (!!!!) (een bericht van februari 2018)

'VS centraal commando werkt in Syrië samen met IS en verklaarde Rusland de oorlog.........' (!!!!) (een bericht van september 2017)

'Syriërs keren terug naar door 'vreselijke dictator' Assad gecontroleerd gebied.........' (een bericht van juli 2017)

'Al Qaida de bondgenoot van de VS in de strijd tegen...... terrorisme! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (een bericht van juli 2017)

'Genocidale aanval op sjiitische vluchtelingen uit Foua en Kefraya wordt door massamedia afgedaan als 'een ongelukje', of volgens CNN zelfs als een 'hiccup.........'' (!!!!) (een bericht van april 2017) Zie de links in dat bericht, links naar artikelen over de genocide in Jemen en naar een fiks aantal artikelen over de situatie  in Syrië destijds, o.a. de leugens over gifgasaanvallen!!








 

'Jan Jaap de Ruiter (Tilburg 'University'): Assad is een groter gevaar dan IS........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' Met een reactie van deze hufter; verder onvervalste propaganda en dat van een 'onafhankelijke hoogleraar'; een bericht van januari 2016.

'Koenders denkt Assad de les te kunnen lezen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (Koenders was destijds, december 2015, minister van BuZa) 

'Lt. General McInerney says Obama helped build ISIS with Weapons from Benghazi' (een video van augustus 2015)

'Koenders doodstil over Turkse terreur tegen de Koerden en Lucas Waagmeester (NOS) met kromme berichtgeving over de Koerden en de Turkse overheid......'


'Rusland krijgt alweer de schuld van hacken, nu van oplichters Symantec en Facebook....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Russiagate, of: hoe de media u belazeren met verhalen over Russische bemoeienis met de VS presidentsverkiezingen........'

'Campagne Clinton, smeriger dan gedacht............' (met daarin opgenomen de volgende twee artikelen: 'Donna Brazile Bombshell: ‘Proof’ Hillary ‘Rigged’ Primary Against Bernie' en 'Democrats in Denial After Donna Brazile Says Primary Was Rigged for Hillary')

'Clinton te kakken gezet: Brazile (Democratische Partij VS) draagt haar boek op aan Seth Rich, het vermoorde lid van DNC die belastende documenten lekte'

'Kajsa Ollongren (D66 vicepremier): Nederland staat in het vizier van Russische inlichtingendiensten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Ollongren gesteund door Thomas Boesgaard (AD), 'Rusland verpakt het nepnieuws gekoppeld aan echt nieuws.....' Oei!!'

'RT America één van de eerste slachtoffers in een heksenjacht op westerse alternatieve media en nadenkend links......'

'Rusland zou onafhankelijkheid Californië willen uitlokken met reclame voor borsjt.......'

'Alarm Code Geel: Lara Rense (NOS) voedt Rusland-haat'

''Russiagate' een nieuwe ongelooflijke aanklacht van de Democraten.......'

'VS demoniseert Russiagate critici als Jill Stein.....'

'De Russiagate samenzweringstheorie dient de machthebbers.........

Laatste update op 16 augustus 2022. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten