Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 15 september 2015

VS en Israël steunen het al-Nusra Front, een tak van Al Qaida..........

Gisteren op het blog van Stan van Houcke, het bericht dat de VS en Israël het al-Nusra Front steunen, een terreurgroep, die direct is gelinkt aan Al Qaida. Het al-Nusra Front heeft de Syrische stad Aleppo in handen en zo goed als de hele provincie Idlib. Hier heeft de terreurgroep een kalifaat gesticht. De leider van al-Nusra is al-Zawahiri en hij is volgens de VS één van de bedenkers en planners van 911, toch wordt deze terreurgroep amper of niet gebombardeerd door de VS. Sterker nog: volgens een ex-CIA piloot Plumlee, leverde de VS zware wapens aan Turkije, die bestemd waren voor het al-Nusra Front en ook aan deze terreurgroep werden geleverd door het Turkse leger...... Dat laatste is overigens niet in het bericht van Stan van Houcke terug te vinden.

Maar het gaat nog verder: gewonde strijders van het al-Nusra Front, worden in Israël medisch behandeld.........Dit leidde eerder al tot protesten onder de druzen in het door Israël bezette deel van de Golanhoogten (of Golanhoogvlakte). Dit daar al-Nusra de druzen als ongelovigen ziet en zij worden derhalve door de terreurgroep als doelwit gezien, iets waar we hier natuurlijk niets over horen, van onze 'geweldige oorlogscorrespondenten' Eikelboom en Melissen...........

Voor meer berichten over/met Al Qaida, ISIS, Aleppo, Syrië, Jemen (vanwege de steun van de VS aan Saoedische agressie in dat land), Houthi (een stammenverband uit Jemen dat Al Qaida en ISIS met succes bestrijdt, maar wordt gebombardeerd door Saoedi-Arabië met VS steun), 911, Eikelboom en/of Melissen, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten