Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 september 2015

Van Baalen legt per direct nevenfuncties Mercedes Benz en AutoRai neer, zodat hij 'vrijelijk' kan meepraten over de (Volkswagen) emissie fraude......... Heel geloofwaardig.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is de enorme hufter Hans 'horst wessel' van Baalen, nu echt in z'n opgeblazen bol geslagen. BNR berichtte in het nieuws van 15.30 u., dat hij bekend heeft gemaakt, per direct zijn bestuursfuncties bij Mercedes Benz Nederland en de AutoRai neer heeft gelegd, Dit heeft hij gedaan, zodat hij ('onafhankelijk') mee kan debatteren over de fraude met emissies door Volkswagen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Alsof van Baalen, of ieder andere VVD politicus, ooit nog onafhankelijk mee kunnen praten over bijvoorbeeld luchtvervuiling, of de klimaatverandering. De VVD is een partij die mutje vol zit met lobbyisten voor het bedrijfsleven, vandaar dat de politici van deze partij schijt hebben aan de schade, die door autoverkeer wordt aangericht op de volksgezondheid..... Een figuur als Winsemius (prominent VVD lid en 'milieu-activist'... ha! ha! ha!) maakt zich totaal belachelijk, door lid te blijven van deze gore smeerpijp-partij......

Van Baalen zit meer in radio- en tv studio's dan in het EU parlement, waar deze grofgraaier ook nog eens regelmatig zit te pitten, nu blijkt hij ook nog een aantal nevenfuncties te hebben......... Ongelofelijk!!!

Hoeveel bewijs wilt u nog, dat de VVD, niet alleen een partij van fraudeurs is, maar ook een partij die openlijk lobbyt voor het bedrijfsleven, i.p.v. de belangen van het volk behartigen, of de leefomgeving van dit volk te beschermen?????!!! VVD, ofwel: Volkspartij voor Vrijheid en Democratie..... Dat 'democratie' kan op de vuilnishoop, immers als je de gezondheid en het belang van je doelgroep al niet dient, wat blijft er dan over van de betekenis, die het begrip 'democratie' heeft........???!!

Van Baalen werd eerder beschuldigd van belangenverstrengeling, wat hij flikt gaat nog wel een stap of tien verder dan dat, jezus christus!!

Kortom de VVD is een partij van fraudeurs, milieuvervuilers en bedriegers!!

Zie ook: 'Barbara Visser (2de Kamer VVD) vindt 18.000 vroegtijdige doden jaarlijks, een te laag aantal en wil daarom dat de begrenzingen voor het vliegverkeer op Schiphol, fiks worden opgerekt.......'

       en: 'Schreijer-Pierik (CDA EU) en VW..... Verbruiks- en uitstootgegevens van auto's die nooit kloppen; Schreijer-Pierik maakt zich plotsklaps druk om luchtvervuiling.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Ultrafijnstof, de stof die u als niet-roker wel longkanker kan bezorgen..........'

      en: 'Schultz van Haegen en haar ministerie wisten al jaren van manipulatie met emissiecijfers (diesel-) auto's.........'

Voor meer berichten over/met van Baalen, Volkswagen, lobbyisten, luchtvervuiling, milieuvervuiling, klimaatverandering, 'volksgezondheid en economie' en/of Winsemius, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten