Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 september 2015

Hans Böhm en z'n misselijkmakende reclames voor het UWV, terwijl de UWV top in gevecht is... met elkaar!

Het is op z'n zachtst gezegd een zooitje bij het UWV, dit blijkt o.a uit het grote problemen die het UWV heeft met de digitale dienstverlening voor werklozen en gehandicapten........... Moet u nagaan: de laatste spotjes van het UWV, waar de enorme hufter Hans Böhm reclame maakt voor dit blunder op blunder stapelende orgaan, zijn juist gericht op de digitale kant van het UWV!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Böhm spreekt in dat spotje zogenaamd mensen toe, met hun achternaam, zoals Ahmed, Christie en nog wat namen. Deze mensen zijn werkloos geworden en hebben vragen over wat te doen, zo wijst Böhm in deze spotjes, bijvoorbeeld die 'voor Ahmed', op een filmpje op de site van het UWV, die je moet helpen, bij het invullen, van de belachelijk ingewikkelde formulieren van het UWV........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! De wanpresterende topgraaiers van het UWV pakken de chaos niet aan, dit is te danken aan de onenigheid in de top van het UWV, met andere woorden die gaan rollebollend over straat!!

Trouw berichtte eerder, dat  UWV achterstanden heeft. Zo liggen er nog 73.000 fraudemeldingen, die nog niet zijn opgevolgd (veel van die meldingen, blijken overigens nergens op te berusten...). Voorts wachten er 47.000 mensen op een re-integratieregeling..... Tot slot moeten er nog 25.000 arbeidsongeschikten herkeurd worden, al moet daar weer aan toegevoegd worden, dat veel mensen onterecht worden goedgekeurd door het UWV, dat is al jaren zo.......

D666 knuppellul Steven van Weyenberg wil tekst en uitleg van Asscher over deze toestand bij het UWV. Het keffertje merkte op, dat: "elk serieus fraudesignaal moet worden onderzocht...." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé van Weyenberg, het is al jaren bekend, dat welgestelde Nederlanders op jaarbasis voor maar liefst rond de 20 miljard euro misdadig onze belasting ontduiken, dat is geen 'serieus fraudesignaal', dat is een feit!!! Dat weet de top van de belastingdienst en op klachten van medewerkers, dat ze hier niet achteraan mogen, zegt deze top simpel dat er geen tijd (en capaciteit) is, om deze gevallen te onderzoeken...... In die top zitten vast wel wat 'vrinden' van jou!!! Van Weyenberg stelt doodleuk, dat hij een gebrek aan capaciteit bij het UWV, als verklaring voor de achterstand, een onaanvaardbaar excuus vindt...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Vreemd dat Weyenberg niet hetzelfde zegt over de belastingdienst en de misdadige belastingontduiking, terwijl dat om een bedrag gaat, waarbij de bijstandsfraude totaal in het niet valt.......... Wat een hypocriet en volksverlakker, die Weyenberg!! Ach ja D66, wat wil je??!!!

Voor meer berichten over/met uitkeringsfraude, belastingontduiking, arbeidsongeschikt, herkeuren, re-integratie, UWV, ICT, Hans Böhm en/of Steven Weyenberg, klik op het desbetreffende label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten