Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 15 september 2015

Leenaers (CDA EU) met ferme woorden over Hongarije, Tsjechië en Oostenrijk, die meer asielzoekers moeten opnemen....... Terwijl hij de partijen in z'n eigen EU fractie, de EVP moet aanspreken!!

De CDA EU parlementariër Jeroen Leenaers, een soort van joris driepinter in de gedaante van een tweede Balkenende, was gisteren te horen in Standpunt NL (Radio1 voor 11.30 u.). Hij liet zich hier uit over het vluchtelingenprobleem en het sluiten van de grenzen (dat men plastisch 'controle op vluchtelingen' noemt). Niets mee mis, met die controle van de grenzen, aldus Leenaers, want zo snel als men na de foto met het verdronken driejarig jongetje Aylan klaar stond voor de vluchtelingen, zo rap is het sentiment gedraaid en wil driekwart bruin (fig., AP) Nederland de grenzen dicht hebben. Uiteraard luistert Leenaers naar de onderbuik, goed voor de stemmen, niet waar??

Volgens Leenaers moeten landen als Hongarije, Tsjechië en Oostenrijk ook meedoen aan de EU verdeling van aantallen vluchtelingen. Leenaers noemde maar niet de rest van de Oost-Europese EU lidstaten, dat zou een beetje lullig zijn..... Hoe dat zo? Wel simpel: de EVP, de EU partij waar ook het CDA (en dus ook Leenaers) deel van uitmaakt in het EU parlement, herbergt een aantal Oost-Europese EU partijen, die zonder uitzondering (Polen is nu schoorvoetend over de brug) bomvol zitten met xenofobe anti-vluchtelingen fascisten........... Leenaers kan dan ook beter binnen de EVP zo dapper lullen, maar dat doet hij niet, zoveel is wel duidelijk!!! jezus wat een oplichter!!!!

Intussen heeft de regering Orbán met kalasjnikovs bewapende militairen gestationeerd langs het hek dat aan de grens met Servië is opgeworpen. Zojuist hoor ik bij BNR dat diezelfde regering (waar de zusterpartij van het CDA, de Fidesz de grootste is) de noodtoestand in het grensgebied met Servië heeft afgekondigd...... Diezelfde regering vindt het normaal dat de vluchtelingen in de kampen uitermate slecht worden behandeld, de verslagen spreken boekdelen: geen, of te weinig schoon water, te weinig voedsel (dat wordt verspreid, alsof het om dieren gaat....), slechte medische opvang, vluchtelingen schijnen mishandeld te worden en zelfs de barakken waarin de vluchtelingen worden ondergebracht, zijn in slechte staat, enz. enz....... Voorts heeft de regering Orbán de nieuwe vluchtelingen die binnenkomen tot illegaal verklaard en het zal deze vluchtelingen strafrechtelijk laten vervolgen, met kans op een maximum gevangenisstraf van 3 jaar.......

Leenaers was zo dapper, dat hij over die landen durfde te zeggen, dat ze wel vooraan staan, als ze geld kunnen vangen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Nu maar hopen voor Leenaers, dat bijvoorbeeld zijn EVP partijgenoten van bijvoorbeeld de Fidesz (partij van de Hongaarse dictator Orbán) niet hebben gehoord wat hij durfde te zeggen, anders raakt hij zijn grofgraai baan in Brussel nog kwijt (plus enorme onkostenvergoeding natuurlijk, dit alles tegen een geringe belasting afdracht......).............

Weg met de EU, zo snel mogelijk, voor we vanuit Brussel worden geregeerd door fascisten!!

Zie ook: 'Hongaarse ijzeren gordijn tegen vluchtelingen, mede betaald met EU belastinggeld.........'

Voor meer berichten over vluchtelingen, grensbewaking, Middellandse Zee, Hongarije, Fidesz, Orbán, fascisme, EVP, Jeroen Leenaers en/of vreemdelingenhaat, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten