Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 september 2015

50 plus beurs het bewijs, dat die ouwetjes niets te klagen hebben..... aldus John van Schagen

John van Schagen, de journalist die desgewenst ook wil oplepelen wat u kwijt wilt aan uw personeel, of een neoliberaal praatje voor werkgevers, was afgelopen dinsdag te horen bij BNR, hij deed verslag vanaf de 50+ beurs in Utrecht. 'Hoewel Henk Krol stelt dat ouderen in armoede leven, is daar hier niets van te merken', aldus deze 'geweldige journalist...' Deze enorme kloothommel denkt dus dat de ouderen op die beurs een afspiegeling zijn, van alle 50 plussers in Nederland, sterker nog, dat wat er uitgestald is op die beurs, in het bereik ligt van alle ouderen ......

Buiten dat, er zullen genoeg ouderen naar die beurs gaan uit verveling, maar die niet eens geld hebben om verder weg te gaan, dan deze beurs of de camping 20 kilometer verderop.... Laat staan dat ze geld hebben voor een 'doe vakantie' op Borneo, om maar iets te noemen. Deze mensen hebben geen geld voor een dure auto of een nieuwe keuken van € 20.000 of 30.000 euro!!! Als je dat niet begrijpt en zo kortzichtig bent als Schagen hiermee aantoonde, moet je als journalist onmiddellijk een andere baan zoeken, daar je ten enen male de capaciteit mist om journalist te zijn!!

De imbeciel durfde te stellen dat de 50 plussers van nu veel meer te besteden hebben, dan de generatie na hen...... Gelul van een dronken aardbei, nogmaals een kleine elite uit de totale groep ouderen, bezit onevenredig veel kapitaal....... Ook de komende 'generatie' 50 plussers zal een dergelijke elite kennen, en gezien het immer stijgend aantal miljonairs, zal die elite juist groeien in de toekomst!!! Vergeet niet, dat verreweg het grootste deel van de huidige miljonairs zich bevindt tussen de 50 plussers, dus dat trekt het gemiddelde inkomen van alle 50 plussers behoorlijk op!! Die wijsheid had Schagen wel in pacht, althans de leeftijd van die miljonairs... Moet u nagaan???!!!

Voorlopig denkt een groot deel van de BNR luisteraars volkomen ten onrechte, dat ouderen allemaal welgestelde egoïstische rotzakken zijn, terwijl de armoede onder 50 plussers enorm is........... Het probleem is dat die mensen amper een stem krijgen in de reguliere media en als ze weer gepakt worden door Rutte 2, zoals met de begroting voor volgend jaar, kunnen ze hooguit demonstreren, want staken kunnen de meesten niet, daar ze of geen werk hebben, ofwel gepensioneerd zijn........ Ouderen die gepensioneerd raken, hebben bovendien te maken met een AOW gat, waardoor de nu al een paar maanden lang, geen recht hebben op AOW en volledig op het voor velen, te kleine pensioen zijn aangewezen.................

Voor meer berichten met/over AOW, AOW gat, pensioen, ouderenzorg, armoede en/of Ouderenpartij 50Plus (partij Henk Krol), klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten