Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 september 2015

Nieuw Zeelandse wetenschappers schieten varkens dood voor onderzoek naar menselijk bloedspat patronen....... Ofwel het zoveelste staaltje 'dierenliefde' van wetenschappers, die zouden moeten weten dat hun onderzoek kul gegevens zal opleveren!!!

Het is weer eens zover: gisteren las ik op de Care2 webpagina, dat wetenschappers van een Nieuw Zeelandse universiteit in een laboratorium varkens misbruiken als proefdier.... Dit gebeurt voor het vastleggen van bloedsporen en sporen van botsplinters, na een schot in het hoofd........ Je hoeft geen wetenschapper te zijn, om te bedenken, dat een varkenskop niet te vergelijken is met de menselijke variant (hoewel? als je VVD oorlogshitser van Baalen ziet.....), dat is ook de mening van deskundigen, die naar deze zaak hebben gekeken..........

Volgens deze deskundigen kan je hiervoor dan ook veel beter computermodellen gebruiken........* Wat is dat toch met een groot aantal wetenschappers, dat ze altijd weer een suf excuus zoeken, om dieren te mogen martelen of zelfs te vermoorden???
Overigens verdedigden de Nieuw Zeelandse wetenschappers zich met het excuus, dat de varkens verdoofd worden, alvorens ze worden doodgeschoten.............. Het zou er godverdomme nog bij moeten komen, dat dit niet gebeurde!!

* Er liggen wereldwijd immers terabytes aan praktijkbeelden, waar dergelijke patronen op te zien zijn, van foto's genomen na moorden en suïcides............

Hier de link naar de petitie van Peta, om een eind te maken, aan deze achterlijke en onzinnige dierproeven.

Voor meer berichten over proefdieren, dierenmishandeling, dierenwelzijn en/of martelen, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten