Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 21 september 2015

Dijsselbloem stelt boete op in huis nemen van ouders uit....... Benieuwd wat de PvdA daar nu weer voor heeft moeten inleveren!!!

De ongelofelijke praalhans met kraakstem van de PvdA, de neoliberale oplichter Dijsselbloem, liet afgelopen zaterdag weten (waarom in het weekeinde? Om te laten zien hoe goed hij 'wel niet is?'), dat de boete die opgelegd zou worden, als kinderen hun hulpbehoevende ouder(s) in huis nemen (de mantelzorgboete), wordt uitgesteld tot na de volgende verkiezingen, dus minstens tot 2018. Dijsselbloem liet weten, dat hij niet verwacht, dat de PvdA daarna zal instemmen met die maatregel........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Oh ja, Dijsselbloem en waarom zal de PvdA dit niet doen? Omdat ze eerder toestemming gaven bijstandsouders te korten, van wie de werkende kinderen (21 en ouder) nog thuiswonen, daar ze geen woning kunnen krijgen vanwege (de m.n. door de de PvdA gecreëerde) woningnood??? Alsof dit rechtvaardig is, als je tegelijkertijd ziet, dat de welgestelden alsnog weer een ton belastingvrij mogen schenken aan hun kinderen, voor de aankoop van een huis, of de aflossing op een lopende hypotheek (voor 80% moet het bedrag daar voor worden gebruikt)!! Deze regel wordt nu voor meerdere jaren ingevoerd, terwijl de kinderen van 'bijstandsouders' niet eens kunnen sparen, voor de inrichting van een zelfstandig huis, als ze eindelijk aan de beurt zijn, voor een sociale huurwoning........

Kortom met het instemmen met deze beperking voor 'bijstandsouders' door de PvdA, heeft deze partij de klassenmaatschappij weer een stuk verder vervolmaakt!!

Voorts doet Dijsselbloem net, alsof hij begaan is met hulpbehoevende ouderen en hun mantelzorgende kinderen, terwijl hij en zijn oplichterspartij de ouderenzorg voor een groot deel hebben gesloopt en de ouderen die amper of niet rond kunnen komen, er volgend jaar verder op achteruitgaan (met dank aan de PvdA), o.a. door alweer een stevige huurverhoging van 3,5%............

Wat een smerige oplichter, die Dijsselbloem, gadver!

Voor meer berichten met/over mantelzorgboete, mantelzorg, ouderenzorg, bijstand, woningnood, armoede, klassenmaatschappij en/of Dijsselbloem, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten