Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 september 2015

Asscher geeft zowaar een zoveelste grote blunder toe, dit keer over de nieuwe WW berekening!

'De effecten waren groter dan ik had verwacht, de vakbonden hadden dus gelijk, maar dan vind ik dat je het ook moet aanpassen', zo verwoorde de zwaar disfunctionerende PvdA minister Asscher zijn grote blunder in het WW dossier. De enorme klootzak had bedacht, dat wanneer iemand bijvoorbeeld 7 maanden heeft gewerkt, die 7 maanden worden omgerekend naar een inkomen van een heel jaar, om daar de WW over te berekenen. Door deze achterlijke maatregel kunnen mensen een uitkering krijgen, die zelfs de helft kan zijn, van het bedrag waar ze in feite recht op hebben...... Alsof de PvdA de armoede al niet genoeg heeft helpen stimuleren in Rutte 2: het aantal mensen dat tegen-, op-, of onder de armoedegrens leeft, is de 4 miljoen gepasseerd, blijkbaar is dat nog niet genoeg........

'De effecten waren groter dan verwacht', dus Asscher de valsrode oplichter, wist dat daarmee de uitkering onterecht lager zou uitvallen en had daar geen moeite mee, 'helaas' nu blijkt het effect groter dan verwacht......... Met andere woorden: als het effect niet zo groot was geweest, maar werklozen alsnog wel degelijk waren benadeeld, was dit geen probleem geweest, dat was zelfs de opzet........ Daarnaast geeft dit geeft nog eens, ten overvloede aan, dat Asscher totaal niet is berekend op z'n taak, immers dit had hij moeten kunnen voorzien, toen hij deze onzalige bepaling opstelde!!. Ben benieuwd wat de kosten voor herstel van deze maatregel zijn, dat zal geen misselijk bedrag zijn....... Ongelofelijk!!!

'Dan vind ik dat je het ook moet aanpassen...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Deze zaak is overduidelijk totaal onrechtvaardig en alsof hij over z'n hart strijkt, zegt Asscher, dat hij de maatregel zal aanpassen........ Daar moet je als werkloze dankbaar voor zijn, want voor hetzelfde geld, had regent Asscher niets aangepast, hoewel hij zag dat hij het gelijk niet aan zijn kant had.........

Asscher is minister voor de PvdA, of Partij van de Arbeid, deze partij heeft zich ontpopt tot een partij tegen de arbeiders en voor afbraak van de rechten voor deze arbeiders. Niet dat dit nieuws is, het bewijst hooguit voor de zoveelste keer dat de PvdA is verworden tot een neoliberale partij, die vooral in woord nog wel eens wil hangen naar de belangen van de werknemers en de zwakkeren in onze maatschappij, zoals PvdA doerak Spekman onlangs weer eens liet weten met z'n 'rood tot aan de dood........' Waar ik zou willen toevoegen: 'het rood van de PvdA is al heel lang dood' (langer dan volksverlakker Spekman zich met politiek bemoeit!).................. Overigens stelt Spekman dat de PvdA geen socialistische maar een sociaal democratische partij is, terwijl de jongerenafdeling van diezelfde partij 'Jonge Socialisten' wordt genoemd....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De jongeren uit die beweging, die vaak doorstromen naar de 'volwassen politiek' (ha! ha! ha!), wordt daar geleerd, dat het normaal is, je achterban en kiezers te besodemieteren!!

Voor meer berichten over/met WW, arbeidsvoorwaarden, sociale hervormingen, Asscher, Spekman en/of Jonge Socialisten, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten